MónTerrassa
Bonastre: “Arribo a l’Europeu amb moltes ganes i il·lusió de competir”
  • CA

Dissabte, Berta Bonastre debuta en la que serà la seva sisena participació en un Campionat d’Europa. La jugadora de Matadepera compta les hores per a l’imminent començament de la màxima competició continental de seleccions nacionals i ens transmet les seves sensacions abans de l’arrencada. La RFEF l’ha entrevistada per saber com es prepara el campionat i quines són les expectatives de cara a les Olimpiades.

Com afronteu aquest Campionat d’Europa?

Amb moltíssimes ganes i amb molta impaciència, ja que tenim moltes ganes de competir després de tant de temps sense fer-ho i amb les mateixes ganes per posar en pràctica tot el que hem entrenat.

El primer rival serà Escòcia. Quins consideres que seran les claus per a superar-les?

La clau serà centrar-nos en els nostres processos, com sempre fem. Un altre tema important serà controlar aquestes ganes de competir que tenim. Però ho hem parlat i treballat, amb la qual cosa aconseguirem donar el cent per cent.

I Berta Bonastre, com arriba a l’europeu?

Molt contenta d’estar entre les 18 convocades. Som un grup molt gran amb molta qualitat i estar entre les triades és sempre difícil. Arribo amb moltíssimes ganes, amb molta il·lusió i amb moltes ganes de competir amb aquest equip.

Veus factible, almenys, repetir la medalla de bronze d’Anvers 2019?

Anirem partit a partit. Volem competir al màxim en cadascun d’ells. Més endavant focalitzarem els següents objectius però primer hem de pensar en aquestes tres trobades de la fase de grups.

Amb tot el que estem vivint per la pandèmia pel Covid-19 i les dificultats de realitzar una preparació adequada, creus que aquest pot ser un torneig més obert?

Penso que hi ha una certa incertesa. Hi ha moltes diferències de preparació entre equips. Uns han pogut jugar Pro league, uns altres que no, uns altres que no sabem com s’han preparat. És una situació molt diferent però nosaltres tenim clar que sempre competirem al màxim.

Del que passi a Amsterdam, podem treure conclusions per als Jocs Olímpics de Tòquio?

Són dues competicions diferents. Estem centrades en Amsterdam. Més endavant, una vegada superada aquesta competició, ja pensarem en Tòquio.

Aquest dijous ha estat el teu aniversari, com el vius a hores de començar un Campionat d’Europa?

Em porta passant ja diversos anys. Potser no amb un Campionat d’Europa a la vista, però ja hi estic acostumada. Les #RedSticks són com una segona família. Realment m’ha tocat moltes vegades celebrar-ho amb l’equip i estic contenta de poder-ho fer amb l’equip i el staff.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa