Bon partit malgrat la derrota de les sènior del CV Terrassa
El Sènior femení, davant del SD Espanyol al Pavelló de Bon Aire
El Sènior femení, davant del SD Espanyol al Pavelló de Bon Aire | CV Terrassa

El passat dissabte les sèniors del Club Voleibol Terrassa Teknopoint van jugar contra les noies del SD Espanyol al Pavelló de Bon Aire. El partit va començar amb un primer set molt igualat, on les locals van saber jugar amb ordre i atacar amb intel·ligència. Tanmateix, el set es va tancar amb un 21 – 27 en contra. El segon set va ser també a favor de l’Espanyol per 17 – 25, ja que les periques van saber mantenir un joc ben organitzat mentre les egarenques cometien molts errors propis.

La intel·ligència en atac, la bona defensa i l’ordre en les jugades de les noies del CV Terrassa va fer que el tercer set acabés amb un 25 – 23 a favor. Finalment el quart set va estar molt igualat; les locals van sortir amb molta força fent que el marcador es decantés en molts moments a favor, tot i que una bona ronda de sacades de les noies de l’Espanyol va fer que el set acabés amb un 25 – 27 en contra. Malgrat la derrota va ser un molt bon partit per les sèniors del CV Terrassa Teknopoint que el pròxim dissabte dia 22 es desplacen fins a Andorra per mantenir la tercera posició.