Bon partit del sènior femení del CV Terrassa malgrat perdre
sènior femení del CV Terrassa
sènior femení del CV Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

Gran partit el disputat pel sènior femení del CV Terrassa, en el qual es va jugar de tu a tu davant el segon classificat CV AA Llars Mundet. Malgrat el 3 a 0, el partit va estar molt igualat, com demostra el tanteig (25 – 22, 25-12 i 25-20).

En el primer set va tenir les egarenques van estar igualades amb les rivals en tot moment. Una gran feina en defensa i recepció, unit a un gran servei va permetre que el set arribés igualat fins al final. En el segon, l’equip va baixar les prestacions en recepció, permetent a les locals emportar-se el set més còmode del partit.

Però de nou les jugadores de Terrassa van elevar el nivell en el tercer, tant en atac com en defensa, arribant al final de set per davant. Només la major experiència del rival els va permetre guanyar-lo.