Bon joc i primera victòria del Jabac Terrassa fora de casa

El Juvenil A del Jabac Terrassa va fer una passa endavant per mantenir les aspiracions de salvar la categoria guanyant al camp del CE Mataró per 2 gols a 3. A banda del bon joc mostrat, la primera victòria de la temporada com a visitant dóna a l’equip d’Edu Mota una gran dosi de confiança per encarar el duel trascendental contra el Reus, que visitarà Can Jofresa el proper dissabte 26 de març.

La tarda no va començar de la millor manera pel Juvenil A. Al minut 4 de partit l’equip local es va avançar en el marcador per mitjà d’un penal. Tot i el contratemps, l’equip no li va perdre la cara al partit i va ser clar dominador, tenint la pilota a camp rival i generant ocasions a través de la pilota parada. En una falta lateral, de fet, ‘Chino’ (pitxitxi de l’equip juntament amb ‘Casti’, amb 6 gols cadascun) va fer l’empat amb un xut creuat, i el partit va arribar al descans amb el resultat d’1-1.

A la segona part, l’equip va aprofitar l’inèrica de l’empat per, al minut 51, posar-se per davant al marcador. Carlos, que ja va marcar la setmana passada contra la Grama, va aprofitar un refús del porter del Mataró per materialitzar la remuntada. Deu minuts desprès, ‘Casti’ va fer el 1-3, que va donar més tranquil·litat per enacarar l’última mitja hora de partit amb un bon marge de gols. El domini del joc va seguir sent visitant, i tot i que l’equip va disposar de més d’una ocasió per sentenciar l’encontre, finalment el Mataró va retallar distàcnies a l’últim minut amb un gol de falta.

Amb la victòria, l’equip d’Edu Mota escala una posició a la taula (15è) i es col·loca a 7 punts dels tres equips que marquen el descens. El Reus, pròxim rival, és un d’ells.