El BMX Terrassa arrenca amb bona nota a la Lliga LBR

Aquest cap de setmana, els corredors del BMX Terrassa han disputat la primera i segona prova de la Ronda Nord de la Lliga LBR, en el circuit aragonès de Pinares de Venecia, a casa del BMX Club Zaragoza. En total, hi van participar 1250 corredors, sis dels quals procedents de Terrassa. Com sempre, els terrassencs no van decebre i van aconseguir diversos podis i bons resultats. Hi van anar: Eric Serrano (actual Campió d’Espanya i 2n a Verona), Mario Galindo (actual top 5 a Catalunya), Iván Ruiz (Top 10 a Catalunya), Sara Ruiz (Top 5 Dones Catalunya), Simón Leiva (Top 10 en 15 i 16) i Ian Hiniestrosa (Actual Elit Top 3 Espanya).

Ian Hiniestrosa – 8a Pos.

D’aquesta manera, el BMX Terrassa torna a casa després d’aquesta 1a i 2a Ronda Nord de la Lliga LBR amb 2 podis de la mà d’Eric Serrano i Mario Galindo, i amb diversos corredors dins del top5. Ara, les mirades ja estan posades en la pròxima carrera estatal, que tindrà lloc aquest mateix cap de setmana (18 i 19 de setembre) a la localitat d’Alcoi, dins de la Copa d’Espanya 2021.