MónTerrassa
Berta Bonastre, directora de la Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 22

La jugadora d’hoquei matadeperenca Berta Bonastre serà la directora de la Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 2022. “Ser la directora del torneig significa molt per mi. Aquest mundial té lloc a la ciutat on he nascut i on he jugat tota la vida a hoquei, i és màgic poder col·laborar en un esdeveniment tan únic i especial” ha exposat Bonastre. Amb 29 anys, Bonastre va anunciat la setmana passada que deixava enrere una llarga trajectòria de 203 internacionalitats amb la selecció espanyola, i ara s’embarca en aquest gran desafiament de dirigir una Copa del Món a la seva ciutat.

Bonastre serà l’encarregada de liderar, juntament amb el director executiu Óscar Gallego, la seu de Terrassa. Així doncs, la matadeperenca es convertirà en la principal imatge i representant d’un mundial en el que les jugadores s’estan preparant per intentar millorar el bronze aconseguit en l’última Copa del Món de Londres 2018. “Les meves funcions seran comunicar tot el que estem fent des de l’organització, transmetre els valors d’aquest Copa del Món i la passió per l’hoquei, no des de la perspectiva de jugadora, sinó com espectadora”, ha afirmat.

I ha afegit que “estic molt contenta perquè així puc aportar el meu gra de sorra des de una nova perspectiva, i això m’omple i fa que em senti més a prop de les meves companyes. A més, em dona l’oportunitat de descobrir noves facetes i afrontar aquest repte personal”

Un llarg recorregut de victòries i medalles

Nascuda a Matadepera, Berta Bonastre compta amb una llarga trajectòria a l’esquen. Amb tan sols 22 anys té dos diplomes olímpics aconseguits a Rio de Janeiro 2016 i Tokio 2020, la històrica medalla de bronze a la Copa del Món de 2018, el també bronze en el Campionat d’Europa d’Ambers el 2019, i les victòries en la World Round 2 el 2017, i en les Hoquei Series de 2019.

Nou comentari

Comparteix