MónTerrassa
Bernat Sanahuja jugarà les semifinals del Campionat d’Europa
  • CA
Bernat Sanahuja
Bernat Sanahuja | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El waterpolista del CN Terrassa Bernat Sanahuja disputarà les semifinals del Campionat d’Europa que s’està celebrant a Budapest (Hongria) després que el combinat estatal superés ahir Sèrbia en la tanda de penals en el matx de quarts de final.

El darrer escull del conjunt que dirigeix David Martín per jugar la gran final serà Croàcia, contra la qual s’enfrontarà demà divendres a les 19.00h. Montenegro i Hongria protagonitzaran la primera semifinal a les 17.30h. El partit va arrencar amb quatre minuts sense gols. Va estrenar el marcador l’esquerrà Mandic, que va repetir poc després en una acció en superioritat numèrica (2-0). Álvaro Granados va retallar distàncies abans del final del primer quart. El segon període va esdevenir un calc del primer. Després de quatre minuts sense gols, Randjelovic, en home de més, va marcar el 3 a 1. El combinat de David Martín va respondre de la mà de Fran Fernández.

Tot seguit, Perrone, de penal, va empatar a dos minuts i mig del descans. Espanya va seguir aprofitant-se d’una Sèrbia despistada i Bernat Sanahuja, amb dos gols marca de la casa, va capgirar l’electrònic (3-5). A la represa, Jaksic va ficar novament els balcànics en la lluita pel triomf. Dos minuts més tard, Perrone va tornar a eixamplar el forat amb un golàs des del lateral esquerre. Espanya va acabar el període per davant de la campiona olímpica i europea després que Cuk retallés el marge en resoldre una jugada en home de més (5-6). En l’últim quart, Mandic, en superioritat, va empatar a sis amb encara gairebé sis minuts per a la conclusió. El marcador, però, ja no es va moure. A la tanda de penals, Perrone, Delgado, Larumbe i Granados van anotar per Espanya, mentre que, per part sèrbia, només van trobar el camí del gol Filipovic, Aleksic i Cuk.

Segon lloc a la fase de grups i vuitens de final contra Alemanya El combinat estatal va arribar als quarts de final com a segon classificat del grup C amb un balanç de dues victòries i un empat. Va superar amb comoditat Malta (7-23) i Turquia (7-24) i va empatar a onze contra Hongria, que va acabar com a líder de grup. En els vuitens de final, Espanya va derrotar Alemanya amb solvència (6-12).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa