MónTerrassa
El Barça busca joves futbolistes de Terrassa i comarca per a la seva acadèmia
  • CA
Jornada de perfeccionament a l’acadèmia del Barça | Barça Academy Perfeccionament Catalunya

!--akiadsense-->

La BARÇA Academy Catalunya comença la temporada 2018-19 amb una jornada de Portes Obertes dels seus 5 centres de Perfeccionament, situats a Girona (Flaçà), Tarragona (Reus), Lleida (Torrefarrera), Terres de l’Ebre (L’Ampolla) i el Vallès (Viladecavalls).

Aquestes escoles de perfeccionament i tecnificació estan destinades a alumnes de 6 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenament pròpia del FC Barcelona a tot el territori català i donar la possibilitat a tots els jugadors i jugadores d’entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar el treball amb els seus respectius clubs.

HORARIS 24 de setembre:

BARÇA Academy Girona (Flaçà): de 18:00h a 19:30h

BARÇA Academy Lleida (Torrefarrera): de 18:30h a 20:00h

BARÇA Academy Reus (Mas Pellicer): de 17:45h a 19:15h

BARÇA Academy Vallès (Viladecavalls): de 18:00h a 19:30h

BARÇA Academy Terres de l’Ebre (L’Ampolla): de 18:15h a 19:45h

El coordinador esportiu dels centres, Xavier Miquel, assegura que “durant tota la temporada buscarem facilitar l’optimització de la realitat coordinativa dels esportistes i jugadors dins d’un context de joc real. Qualsevol acció tècnica mai està aïllada del joc, és per això que s’entrenarà amb unes situacions que els jugadors es trobaran durant la competició. L’acció tècnica o coordinativa, no només s’ha d’entendre com un element d’execució, sinó que ha de relacionar-se amb tot l’objectiu cognitiu associat al joc”.

En els centres de Perfeccionament de BARÇA Academy es treballa en grups reduïts i les consignes dels entrenadors van dirigides individualment a cada jugador/a . Aquests centres estan destinats no sols a jugadors i jugadores, sinó també a porters i porteres, per als quals també hi ha un treball específic personalitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa