MónTerrassa
Ballart, Millor Dirigent Institucional a la Nit del Dirigent Esportiu
  • CA
ss

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha estat reconegut per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport en la categoria de Millor Dirigent Institucional 2020.

La Nit del Dirigent Esportiu, que es va celebrar ahir a la nit a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona i que reconeix la tasca feta per dirigents i exdirigents de clubs, federacions, professionals i representants institucionals en l’àmbit esportiu català, va reconèixer la tasca de l’alcalde de Terrassa, juntament amb els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Mayoral; Manresa, Valentí Junyent; i Reus, Carles Pellicer; així com la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, com a Dirigents Institucionals.

En l’edició d’enguany es van lliurar un total de 34 guardons en diferents categories. A més del premi al Dirigent Institucional, a la Nit del Dirigent Esportiu 2020 també es van lliurar reconeixements en categories com als millors exdirigents de Federació i de Club; Dirigent Professional, Periodistes; Dirigent de Federació; Dirigent de Club, així com dos Premis Especials. En la categoria d’exdirigents de Clubs, va ser distingida Silvia Casajús, del Club Natació Terrassa. La Nit del Dirigent Esportiu, a la que també hi va assistir el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, va comptar amb responsables de clubs i federacions, figures del panorama esportiu català, estatal i internacional.

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) és una entitat fundada l’any 1981 que agrupa a dirigents, en actiu i retirats, de clubs i federacions esportives i també altres càrrecs públics vinculats a l’esport. Entre els seus objectius hi figuren l’assessorament de dirigents esportius i l’organització de congressos i conferències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa