L’Atlètic Terrassa s’imposa a l’Egara en un derbi ple de gols

El derbi entre l’Atlètic Terrassa i el Club Egara de la Liga MGS va acabar amb victòria pels de Can Salas, que se situen en quarta posició. Per la seva banda, els ratllats, tanquen la jornada 5 amb vuitena posició i havent sumat només dos punts. La part de dalt de la taula s’estreny però continua sent el Club de Campo qui la governa amb mà de ferro, això sí, a només un punt del Polo i el Barça. El partit de la jornada però es va viure a Terrassa.

Va ser un enfrontament d’aquests que crea afició, i en el qual es van poder veure fins a 10 gols. I una remuntada espectacular. L’Atletic obria la llauna a pocs minuts de l’inici de l’estic de Marc Escudé, en una jugada de treure’s el barret. Però sense temps per celebrar-ho, els de Pepe Novell tornaven a igualar el marcador. Un penal córner d’allò més perillós, una pilota a la fusta d’Escudé o una bona acció de Roger Figa s’haurien pogut convertir en més gols per banda i banda. Però defenses i porters estaven molt a l’aguait. Fins que els de Ramon Sala abans de finalitzar la primera part del derbi van fer forat. Gerard Clapés, primer, i Xavi Bigata, després, no van desaprofitar l’oportunitat per posar el segon i tercer gol per als d’Egara (1 a 3).

Moment del partit entre l’Atlètic Terrassa i l’Egara | Jordi Gestí

A la represa, l’Atlètic Terrassa sortia a totes. I la insistència va tenir recompensa amb un gol des del penal córner de Pepe Cunill. El mateix jugador hauria pogut posar el 3 a 3 al marcador en una acció pràcticament calcada però no va tenir tanta sort. Sí que li va somriure a Pol Fité, que en una bona acció ofensiva restablia l’equilibri. Amb aquest resultat s’arribava a l’últim quart, el definitiu i on els locals van estar molt més intensos i encertats que els visitants.

Primer, un nou penal anotat per Pepe Cunill i, després, un stroke materialitzat per Marc Sallés capgiraven el marcador i feien saltar d’alegria el Josep Marqués. Vient que el partit se’ls escapava, els ratllats van utilitzar l’opció de treure el porter per atacar amb un més, i això va tenir el seu fruit. Xavi Gispert reduïda la distància a la mínima expressió a falta de pocs minuts del final. Tanmateix, Cunill, un altre cop des del punt de penal, sentenciava el partit a favor de l’Atlètic.