L’Atlètic Terrassa es proclama campió de la Liga MGS

L’Altètic Terrassa s’ha proclamat campió de la Liga MGS 2021-2022, aquest diumenge a la tarda davant del RC Polo. Els de Can Salas s’han imposat als barcelonins en la gran Final 4 a Madrid, en un partit que ha quedat amb empat a 2, i que s’ha hagut de decidir a la tanda de shoot-outs (5 a 6). Els terrassencs s’havien classificat a semifinals després de superar en un magnífic i disputat partit al Club Egara.

Ja en els primers minuts s’ha previst que es viuria un partit apassionant. Al minut 2, Pau Cunill ha materialitzat un penal córner que desequilibrava el marcador. A partir d’aquí però, no s’han vist gaires més ocasions. Al segon període, la dinàmica s’ha mantingut igual, en un partit amb disperses oportunitats, cap d’elles prou clares perquè s’acabessin convertint en gols.

Superat el descans, el mateix Pau Cunill ha tornat a revolucionar el partit, de nou des de la línia del penal. Ampliava la renda a dos gols per als terrassencs que es col·locaven a 0 a 2 ja al minut 43. Però l’emoció encara havia d’arribar. Amb tot en contra, els de Roger Pallarols han tret forces i han tirat d’orgull. Ha estat així com gràcies a una rematada d’un molt atent Ton Borràs ha pujat l’1 al marcador del Polo i retallava distàncies.

Vuit minuts després, al 69, amb prou feines a pocs segons del xiulet final, Marc Miralles feia esclatar els aficionats barcelonins amb el 2 a 2. D’aquesta manera, el títol s’ha hagut de decidir a la pena màxima. Cinc llançaments per banda i banda que han acabat amb empat. Al sisè però, ha arribat el moment gloriós, i l’Atlètic Terrassa s’ha fet amb el triomf i amb la Copa de la Lliga.