L’Atlètic Terrassa serà el representant terrassenc a la pròxima Euro Hockey League Final 12 masculina. Així ho ha confirmat la Federació Europea d’Hoquei (EHF), que ha fet públics els nous rànquings continentals de clubs. És gràcies a la nova classificació que es determina quins són els dos representants de l’hoquei estatal en l’EHL, una competició anual d’hoquei herba, on s’enfronten els millors clubs d’Europa.

En la categoria femenina, la nova classificació marca que a la pròxima Euro Hockey League, que tindrà lloc del 14 al 18 d’abril del 2022, els dos clubs espanyols participants seran el Club de Campo i el Junior FC. Per la seva part, la categoria masculina també tindrà dos representants de l’Estat. Tindrà lloc del 13 al 18 d’abril de 2022 i seran l’Atlètic Terrassa i el Club de Campo. A més, s’ha seleccionat el representant de l’Euro Hockey League CUP, del 15 al 18 d’abril de 2022: serà el Club Egara.

Amb molts dels millors jugadors del món i els millors clubs de tot el continent jugant, l’EHL ha esdevingut la màxima competició del hockey europeu, on s’exhibeix el que molts consideren com el hockey més emocionant i dinàmic del món. L’any passat, en la EHL 2021, l’Atlètic Terrassa va patir una derrota molt dolorosa a la gran final, davant d’un rival que va ser en tot moment superior, el HC Bloemendaal. Els egarencs van perdre per 5 a 2, donant el quart títol europeu als holandesos. Va ser una llàstima perquè l’Atlètic s’hauria pogut convertir en el primer club espanyol a endur-se el màxim títol europeu. A les semifinals, els de Can Salas es van imposar al Uhlenhorst Mülheim per 2 a 3, amb gols de Bonastre i doblet de Pau Cunill, els mateixos golejadors que a la gran final.

Justament, l’Atlètic Terrassa va formar part de la competició acompanyant el mateix representant que aquest 2022: el Club de Campo.

Nou comentari