MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa vol l’Euro Hockey League: “Som ambiciosos”
  • CA

L’Atlètic Terrassa afronta aquest dijous els quarts de final de l’Euro Hockey League i van a totes: “Som ambiciosos i ens agraden els reptes”, ha subratllat Xero Gasol en una entrevista concedida a la Federació Espanyola d’Hockey. Els de Can Salas se les veuran amb el Bloemendaal, un rival dels més perillosos. En cas de superar l’eliminatòria, s’enfrontarien al guanyador del partit entre el Club de Campo i l’Arminen. Gasol viurà la seva segona EHL com a màxim responsable del primer equip del Josep Marquès, i explica com es preparen per aquest nou enfrontament:

S’arriba a l’eliminatòria després de l’exclusió del que havia de ser el primer rival a la competició, el Dinamo AK Bars (equip rus desqualificat). Com vau viure aquella notícia?

Entenc perfectament la decisió de la Federació Europea, però sincerament m’hauria agradat jugar el partit contra un altre equip. Al final, poder jugar el màxim de partits contra rivals d’entitat és el millor pels jugadors i pel club.

Aquest any tornarà a haver-hi públic a les grades i amb una competició més llarga que abans. Això ho fa més complicat?

No. Realment és millor així. Això ens ajudarà a saber on som i què hem de fer per arribar més amunt. No podem amagar-nos ni tenir un pensament d’equip petit. Som ambiciosos i ens agraden els reptes.

De nou el rival és el Bloemendaal. Quatre cops campió d’Europa i que manté el mateix bloc de la temporada anterior. Com veus l’enfrontament?

Jugar davant del millor equip d’Europa i tenir la possibilitat de guanyar-los és espectacular. Necessitarem fer les coses molt bé i penso que si ens traiem els noms de sobre, podem tenir la nostra oportunitat. Òbviament, son un gran equip, però nosaltres hem de creure que podem superar l’eliminatòria.

L’Atlètic té un equip molt jove, però després de l’èxit de la passada Copa del Rei es pot somiar…

No ens posem més pressió de la que ens pertany. Realment és un grup molt jove, amb molt talent, valentia i sentit de grup. La nostra feina ha estat crear un clima de màxima competitivitat i exigència, des de bon començament. És important que entenguin què implica formar part del primer equip del club. La inexperiència es pot compensar amb voluntat i ganes de millorar. D’això no en tenim cap queixa. No sé què passarà, però tinc la certesa que ens donaran moltes alegries.

Quines son les claus del partit?

El primer és tenir coneixement d’allò que podem fer. Després, acceptar tot allò que vagi succeint durant el partit i anar-se adaptant el més ràpid possible. A la final disputada l’any passat els vam tenir molt respecte defensivament. Això ha de canviar. Hem de convertir-nos en un equip més consistent al darrera. Llevat d’això, la clau és entendre que el treball es fa cada dia, no quan comença el partit.

I què els demanes als teus jugadors?

Sempre els dic el mateix; les formes. Creure en les nostres formes i no tenir dubtes ni complexos. Hem de confiar en nosaltres, en la nostra proposta i no de paraula, de cor.

Si superen el Bloemendaal, a priori, el rival de semifinals seria el Club de Campo. Com valora aquest possible enfrontament?

Anem partit a partit. Si guanyem, estaré encantat de valorar-ho, però per ara, cal centrar-se en el primer partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa