MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa s’estrena a la Liga MGS amb victòria
  • CA

Aquest cap de setmana ha començat la Liga MGS 2021-22 d’hoquei amb cara i creu per als clubs de Terrassa. Així, mentre que l’Atlètic Terrassa, vigent subcampió de la competició, s’ha imposat contra el Junior i s’ha situat líder del grup, el Club Egara ha caigut derrotat contra el Club de Campo -campió l’any passat- i se situa en última posició. La jornada ha portat també la victòria del Sanse Complutense davant del Josaleta, i els empats en els dos derbis de la setmana, el barceloní i el santanderí.

Triomf de l’Atlètic Terrassa al camp Lluís Serrahima, del Júnior de Sant Cugat del Vallès. Zero a dos per als terrassencs que no van aconseguir foradar la porteria rival fins a l’últim parcial. Els de Can Salas van tenir diverses oportunitats per trencar el marcador però els locals se sentien massa còmodes. L’equip de Xero Gasol va poder veure per fi com es decantava al seu favor gràcies a un bon llançament des del penal córner transformat per Pau Cunill. Poc després, Quim Malgosa, a pocs minuts del xiulet final, sentenciava.

Més complicat ho va tenir el Club Egara que s’enfrontava al vigent campió de Lliga i Copa, el Club de Campo. La matinal de diumenge a Madrid es va saldar amb triomf per als locals per 2 a 0, gràcies a una intensitat i determinació superiors. Els de Pablo Usoz van tenir-ne dues de clares, des del penal córner, ja en el primer període, però Albert Pérez va estar immens i va evitar trencar l’equilibri en el marcador. Tanmateix, en el segon parcial, no va ser suficient i el porter terrassenc no va poder evitar la rematada de José Basterra i l’1 a 0. Amb la diferència mínima s’arribava a la mitja part. Els ratllats van intentar reaccionar però el forat es va fer més gran en defensa. Mario Garín impedia que els terrassencs trobessin xarxa mentre que ja a només 20 segons del final i amb Egara bolcat totalment en atac i sense porter, Borja Lacalle va marcar sentència.

Resultats:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa