MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa es classifica per a la Final 4
  • CA

L’Atlètic Terrassa s’ha classificat per a la pròxima Final 4. Aquest cap de setmana ha tingut lloc una doble jornada de la Lliga MGS, i els de Xero Gasol han pogut confirmar ser un dels quatre equips que disputarà la gran final. Per ara, ja se sap que els acompanyarà també el RC Polo. Els de Can Salas van retallar dos punts al primer classificat gràcies a una doble victòria. En el primer partit, van sumar els tres punts davant del Sardinero HC, amb una contundent golejada de 7 a 2. Els germans Cunill van ser els grans instigadors, amb dos gols cadascun, que van deixar molt tocats els d’Alejandro Siri.

Més ajustat i molt més intens va ser l’encontre de diumenge, en la visita al Club de Campo. Els terrassencs van posar tota la carn a la graella per endur-se la victòria per 2 a 3. Quim Malgosa avançava els terrassencs, però ja superat el temps de descans, Diego Usoz i Ignacio Abajo capgiraven el resultat. Remant a contracorrent, els vigents campions de la Copa del Rei no van abaixar els braços i van aconseguir tornar a posar-se a favor gràcies a l’encert de Roger Figa i Pol Cabré-Verdiell.

Pel que fa a l’altre equip terrassenc en aquesta màxima categoria, el Club Egara -actualment a la quarta posició a dos punts del tercer- en va tenir una de tèbia i una de calenta. En el partit de dissabte, van aconseguir un bon empat davant del RC Polo. Un matx que podria haver acabat amb victòria terrassenca gràcies a un Marc Recasens que els va avançar després de materialitzar un penal córner. Malauradament, Iñaki Zaldúa va posar l’empat a 1 definitiu pot després. Molt millor els va anar al segon partit, on els ratllats van aconseguir imposar-se per un clar 6 a 0 al Josaleta, en un partit on va destacar un excels Lluís Mercadé amb tres gols al seu compte particular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa