MónTerrassa
Atlètic Terrassa i CD Terrassa deixen escapar punts a l’últim sospir
  • CA
Una jugada del partit entre l'Atlètic i el Club de Campo
Una jugada del partit entre l’Atlètic i el Club de Campo | RFEH

!--akiadsense-->

Malgrat haver disputat el partit corresponent a aquesta jornada el mes de novembre passat, el Club Egara se situa líder en solitari un cop finalitzada la desena jornada de la Divisió d’Honor Masculina. Una cita que col·loca al Club de Camp just per darrere dels ratllats i a l’Atlètic Terrassa al costat del RC Polo, empatats a punts en la tercera i quarta plaça, respectivament.

CLUB DE CAMPO (2) ATLÈTIC TERRASSA (1)

Triomf del Club de Campo davant l’Atlètic Terrassa en un vibrant partit a Madrid, que fa que els de Pablo Usoz ascendeixin fins a la segona posició, superant a la taula al rival d’aquest diumenge. Un enfrontament que desequilibrava Álvaro Tello, prop de tancar el primer acte. Un gol, que malgrat les ocasions generades per tots dos equips, no va traslladar-se en una altra variació en el marcador fins a l’últim quart. Un temps on Pol Parrilla retornaria les taules a l’electrònic madrileny. Circumstància que deixava uns minuts finals apassionant. Així, sobre la botzina, Gonzalo Lasso va colpejar una bola a l’interior de la porteria rival, fent sumar tres noves i importants unitats al caseller local.

CD TERRASSA (6) RC JOLASETA (6)

Repartiment de punts entre el CD Terrassa i el RC Jolaseta, que han fet honor a la denominació d’aquest xoc com el “Partidàs”. Una trobada amb dotze gols, on intentaven manar des de l’inici els d’Israel García. No obstant això, els de Ramón Rius van guanyar terreny i es van imposar sobre el seu rival. Així va arribar el primer penal a favor, que Jan Lara no va desaprofitar, per a pujar el primer gol al caseller vermell. Amb aquest resultat s’entrava en el segon quart. Temps on els biscains van recuperar l’empat. Els rival van poder aconseguir la igualada amb dues ocasions des del penal, però Albert Carnicer sota pals l’aconseguia treure i una bola posterior s’estavellava a la fusta. Seria poc després, amb un nou penal, quan Thomas de Nooij retornava les taules al lluminós dels Pedritxes.

Malgrat que els catalans, ja en els instants previs a arribar al descans, van buscar posar-se de nou per davant, el resultat arribaria equilibrat. Tot canviaria res més retornar al joc, quan una bona acció ofensiva del conjunt basc finalitzava amb la precisa rematada de Fernando de la Rica. El CD Terrassa va voler reaccionar i intentar un nou empat. Va arribar dins de l’últim minut d’aquest període, quan Marc Miralles manava a la xarxa un llançament des del penal. Un jugador internacional, que segons després, va poder repetir amb un tret carregat de perill però que no va tenir la fi desitjada.

El darrer acte es va convertir en un anada i tornada. Primer, amb un Rafael Vilallonga que posava per davant als de Getxo i novament Miralles que replicava per als de Matadepera. Un quadre que donava ara primer, amb el quart obra d’Enric Miralles, però que Diego Arana, en el seu retorn a la Lliga, contrarestava des del stroke. Però va ser un altre penal i per tercera vegada des de l’estic de Marc Miralles, qui feia realitat un cinquè punt. La bogeria no s’aturava aquí. Ignacio Lecanda era l’encarregat de pujar el número cinc per als visitants. Transcorreguts uns segons ho tornava a fer el mateix Marc Miralles; ara des del stroke. Però ja amb tot just segons per a finalitzar el partit, Lecanda va encertar per segona vegada i va rescatar així un punt per al caseller dels vestits de groc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa