MónTerrassa
Pelegrín decideix acomiadar-se del Terrassa FC
  • CA

Antonio Pelegrín García ha decidit obrir una nova etapa professional i per això s’acomiada del Terrassa FC, equip el qual va arribar la temporada 2019-2020. El defensa central -originalment migcampista- i tercer capità del primer equip ha arribat a un acord amb la directiva per poder rescindir el seu contracte. Segons un comunicat del club, la sol·licitud ve motivada “per encara nous reptes”. Aquesta temporada portava jugats 537 minuts, en nou partits oficials.

Pelegrín (L’Hospital de Llobregat, 1995) va arribar al Terrassa el 18 de juny de 2019. Ho feia procedent del FC Vilafranca, on s’hi havia estat només una temporada. Abans, també havia militat en diversos equips de Tercera Divisió com la UE Castelldefels i el RCD Espanyol B, i fins i tot de Segona Divisió B, amb la UE Cornellà (en aquí també va formar-se com a juvenil).

La seva progressió dins del camp ha quedat ben plasmada amb la quantitat de partits que ha disputat amb la samarreta vermella. La temporada passada va ser el quart jugador de camp més utilitzat, arribant a sumar un total de 2.194 minuts en 26 jornades de Lliga. A més, se’l recorda especialment per ser l’autor del gol clau contra el Girona FC a l’Olímpic de Terrassa. Durant la seva primera temporada a l’equip terrassista, Pelegrín va ser el jugador de camp que més minuts va disputar: 2.122 minuts (on va realitzar un gol) a la Lliga i, durant el play-off d’ascens a Segona Divisió, els 180 minuts que l’equip va jugar al Municipal de Badalona contra CE Europa i CE L’Hospitalet.

Des del Terrassa FC han volgut agrair a Antonio Pelegrín la seva “professionalitat, esforç i dedicació demostrada durant aquests tres anys així com la seva implicació i sacrifici”. En el mateix comunicat li han desitjat “molta sort en el seu futur futbolístic i personal. El Terrassa sempre serà casa seva”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa