MónTerrassa
Amb aquest arbitratge no es pot guanyar
  • CA

Derrota a casa d’un Terrassa que ha vist com li remuntaven un gol inicial d’Akito. Terrassa FC i SCR Peña Deportiva s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la setzena jornada del grup 3 de la Segona RFEF. Els de Jordi López encadenaven dues derrotes consecutives després de perdre a domicili contra el Cerdanyola i el Formentera. Això ha fet a l’equip egarenc caure fins a  la desena plaça de la classificació. La Peña Deportiva, per la seva part, ve d’empatar a un contra el mateix Cerdanyola. 

El matx ha començat amb un Terrassa molt atrevit, pressionant molt a dalt i posant en complicacions a la Peña Deportiva per fer efectiva la sortida de pilota. Aquesta pressió ha fet que els egarencs robessin diverses vegades a camp contrari i generessin aproximacions perilloses. Al minut 13, Lucas Viña ha fet una bona internada per banda esquerra fins a arribar a la línia de fons i posar una passada enrere refusada per la defensa a córner. En el mateix llançament de cantonada, Adri Lledó ha fet un espectacular gol olímpic, però l’àrbitre ho ha anul·lat per una falta d’un jugador del Terrassa a l’àrea petita, fet que ha provocat les protestes del públic local. En el minut 23 ha arribat el gol dels locals a la sortida d’un altre córner. La centrada de Lucas Viña ha trobat el cap d’Aythami i, posteriorment, s’han produït dos rebots en l’àrea petita fins que Akito ha empès l’esfèrica al fons de la xarxa. Poc després, l’àrbitre ha xiulat penal a favor de la Peña Deportiva per una agafada de Lucas Viña en un córner. Juanvi no ha endevinat les intencions a Torres, que ha transformat la pena màxima. En el minut 31, ha arribat el segon dels visitants en una jugada polèmica per una possible falta a un jugador del Terrassa. El gol l’ha fet Mikel gràcies a una passada de la mort amb la defensa ja superada.

Ha estat una primera part en què el Terrassa ha vist com li anul·laven un gol, marcava un altre vàlid i, posteriorment li remuntaven. Els egarencs han exercit uns bons primers minuts de pressió a camp contrari i han disposat de més ocasions que la Peña Deportiva. Tot i això, els de Jordi López es veien perdent amb tres accions polèmiques que han marcat el rumb de la primera part. 

Els primers minuts de la segona meitat s’han jugat al camp de la Peña Deportiva. Tot i que les ocasions clares no arribaven, el Terrassa estava asfixiant al rival en la seva àrea. Martí Soler ho ha intentat amb un tir des de la frontal que ha anat centrat i no ha suposat problemes pel porter Iñaki. Poc després, els locals han estat a punt de marcar després d’una jugada al contraatac dirigida per Akito, que ha combinat en profunditat amb Josu, que ha provat sort ajustant el tir, però el porter rival s’ha estirat per enviar la pilota a córner. En el minut 67, Josu s’ha topat amb el travesser en una falta llançada des del lateral esquerre de l’àrea. El Terrassa estava dominant clarament sobre la Peña Deportiva i, en la següent jugada, Aythami ha rematat de cap una falta picada per Josu, però l’esfèrica ha marxat fora fregant el pal. Els visitants només creaven accions de cert perill al contraatac, però sense provocar gaires esforços al porter Juanvi. En el minut 87, Sergi Serrano ha rematat un córner després d’un rebot de la defensa contrària, però el tir ha marxat desviat. El Terrassa no parava d’intentar-ho i Ayhtami amb una rematada de cap i Lucas Viña amb un xut llunyà amb la cama dreta han estat a punt d’empatar. Ja al minut 90, Bruno ha estat expulsat després d’una entrada que li ha suposat la segona targeta groga. 

Així ha acabat un partit en què el Terrassa ha estat millor que el seu rival en molts aspectes del joc, però ha perdut immerescudament. Hem vist un matx plegat de polèmica. En la primera part, tres accions decisives pel desenvolupament de l’encontre han afavorit a la Peña Deportiva, fet que ha provocat que la grada exploti. Amb aquest resultat, els de Jordi López ja porten tres derrotes seguides i baixen fins a la dotzena posició del campionat. 

TERRASSA FC: Juanvi, Bruno, Morales, Castillo, Lucas Viña, Adri Lledó (Àlex Fernández, 76’), Martí Soler, Sergi Serrano, Josu, Aythami, Akito (Joel Priego, 72’).

SCR PEÑA DEPORTIVA: Iñaki, Cruz, Cámara, Roberto (Costas, 55’), Marc de Val, Tom (Lucas, 72’), Chinchilla, Badal, Torres, Lalo, Mikel (Max, 84’).

Àrbitre del partit; David Ruiz Esquinas (Comitè Aragonès). Ha mostrat targeta groga als locals Lucas Viña, Josu, Bruno, Sergi Serrano i als visitants Mikel, Roberto, Badal, Torres. Ha mostrat targeta vermella a Bruno per doble groga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa