Amantini renova i continuarà al Terrassa FC
Juan Pablo Amantini | Terrassa FC

El defensa Juan Pablo Amantini (11/08/1984) no es mourà del Terrassa FC. L’argentí, que avui fa precisament un any que va signar pel Terrassa FC quan provenia del CF Badalona de Segona Divisió B, ha estat un dels fixes de Toni Rodríguez i Agustín Vacas, ja que és el primer jugador de camp amb més minuts disputats. Només el porter Ortega, que amb 3.600 minuts ha jugat tot, supera a Amantini. El jugador ha disputat aquesta temporada un total de 37 partits oficials i 3.320 minuts i ha signat tres dianes.

El central, abans jugar 30 partits i de signar un gol al CF Badalona durant la temporada 2015-16, va militar al CF Gavà, al CE Europa, a la UE Castelldefels i al CF Muntanyesa.

Amb la renovació d’Amantini, que s’uneix a les d’Àlex Fernández, David López i Guti, la plantilla del Terrassa FC 17-18 ja està configurada per 13 jugadors. Toro, Sergi Valls, Dani Sánchez i Guzmán, completen l’apartat de noves incorporacions i Raúl Torres, Ortega, Nils Puchades, Uri Vives i Enric Vega, que tenen un any més de contacte i seguiran una temporada més.