MónTerrassa
Álvaro Font, nou responsable del futbol 7 del CN Terrassa
  • CA
D’esquerra a dreta, Adrià Prados, responsable de futbol 11; Héctor Ibarra, coordinador de la secció; i Álvaro Font, responsable de futbol 7 | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El CN Terrassa incorpora una nova figura a la secció de futbol per fer front a l’augment d’equips que es preveu de cara a la temporada que ve, cosa que implicarà una especialització de tasques. Es tracta d’Álvaro Font, que esdevindrà el responsable de l’àrea de futbol 7 després d’haver treballat durant dues temporades com a entrenador del club.

Font, de 24 anys, és graduat en Educació Primària amb l’especialitat d’Educació Física i treballa com a mestre d’educació primària. A més, va aconseguir el títol de monitor de futbol de la Federació Catalana de Futbol l’any 2011 i el títol d’entrenador de nivell 1 l’any 2014. Al club, durant les darreres dues temporades, ha exercit d’entrenador d’equips prebenjamins, alevins, cadets i infantils. Amb la seva incorporació, la secció de futbol crearà una àrea de metodologia d’entrenament, que permetrà aplicar el mateix model de treball en tots els equips i tècnics. Font gestionarà l’àrea de futbol 7, mentre que Adrià Prados exercirà de responsable de futbol 11. El coordinador de la secció seguirà sent Héctor Ibarra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa