Alfredo Domínguez es proclama doble campió de Catalunya en categoria sènior
EL karateka egarenc Alfredo Domínguez Horas
EL karateka egarenc Alfredo Domínguez Horas | Cedida

!--akiadsense-->

El karateka egarenc Alfredo Domínguez Horas es va proclamar a Sant Celoni doble campió de Catalunya en categoria sènior en el pes de -75kg i en Open de tots els pesos. En la categoria Sènior -75Kg, el terrassenc es va imposar a Maurici Gallardo del CN Barcelona (10-0), al representant Arthur torres del Shinus *esport de Tarragona per (5-1) i a la final per (10-0) al representant del Club Mosaoken de Tarragona.

En la categoria Sènior Open es va enfrontar en primer lloc al representant del C.K Hospitalet, Hossam El Aissauoui, al qual va guanyar per (5-0), al representant Serafin Blanco del CN Barcelona per (8-0); i a la final a Abel Corretja del Club Just de Sant Celoni (8-0).

Alfredo està participant aquests mesos en les concentracions que es realitzen a Oviedo amb la selecció nacional per al campionat d’Europa del 2021, ja que l’any passat quan va ser convocat per Espanya per a anar a l’Europeu de Baku (Azerbaiyán), no es va poder disputar per les restriccions. La pròxima altra cita important tindrà lloc del 26 al 26 de març a Madrid, on l’egarenc ha estat seleccionat per la Federació Catalana per disputar el Campionat nacional sènior de forma individual en menys de 75kg i per equips.