MónTerrassa
Aleix Duran, de Terrassa, nou entrenador del Manresa de bàsquet

El tècnic de Terrassa Aleix Duran, amb 12 temporades al club ICL Manresa, assumeix la màxima responsabilitat a la banqueta. Coneix sobradament el club i la categoria, i signa per dues temporades, ampliables en cas d’ascens.

Aleix Duran és l’home que dirigirà l’ICL Manresa les properes 2 temporades. El tècnic de Matadepera ha estat l’elegit per la direcció esportiva i ja treballa en la confecció de la plantilla de la propera temporada. Serà presentat després que torni de l’Europeu U20, on és tècnic assistent. El seu contracte és per dues temporades, tot i que es podria ampliar fins a 3 cursos més en cas d’ascens.

Aleix Duran Nyssen (nascut a Terrassa, el 4 d’agost del 1977) serà el nou entrenador de l’ICL Manresa. Nou, però àmpliament conegut pel públic manresà. La propera serà la 13a temporada del vallesà al Congost. A més, Duran coneix també a la perfecció la categoria, ja que hi va entrenar el filial del FC Barcelona, i fins hi tot hi va ser amb el Manresa. En les darreres dues temporades ha estat assistent d’Ibon Navarro, amb qui en aquests dies és a l’Europeu U20 que es disputa a Creta (Grècia).

Román Montañez, Director Esportiu de l’ICL Manresa, diu sobre Duran que “és un entrenador jove però amb moltíssims anys d’experiència, sap com és el nostre club, com s’hi treballa i quins són els objectius; està preparat en tots els aspectes per agafar l’equip”.

Nou comentari

Comparteix