MónTerrassa
Aleix Bou, subcampió d’Espanya infantil de patinatge modalitat lliure
  • CA
Aleix Bou amb la seva entrenadora
Aleix Bou amb la seva entrenadora | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va penjar-se la medalla de plata en el Campionat d’Espanya Infantil de patinatge artístic en la modalitat de lliure que va celebrar-se al CPA Maxia de La Corunya el cap de setmana passat. Bou va quallar un disc curt magnífic que li va proporcionar el primer lloc provisional. Amb el personatge de Tintín com a fil conductor, el patinador egarenc va mostrar un alt nivell tècnic i coreogràfic.

Bou va executar un axel, un combinat de dos doble ripper i la pirueta combinada, juntament amb una línia de passos de complexitat notable. Va sobresortir especialment en l’aspecte artístic, factor que el va situar al capdavant de la classificació amb 77,800 punts, amb el gallec Lucas Yáñez (CP Oleiros) ben a prop amb 76,700. El patinador del CN Terrassa no va protagonitzar un disc llarg tan rodó. Bou no va executar el combinat de doble ripper. Malgrat això, va sobreposar-se bé d’aquesta errada i va completar un programa ple d’energia i d’intensitat artística. Va interpretar piruetes amb quatre i cinc canvis, el doble lutz, el doble metz, el ripper i el doble ripper, així com una nova pirueta de taló.

El gallec Yáñez, no obstant, va clavar el seu disc, cosa que li va permetre capgirar la classificació final per un marge ben estret: tres jutges van concedir el primer lloc a Yáñez i només dos van ubicar Bou en el graó més alt del podi. El tercer lloc va correspondre al càntabre Pedro Fernández (Alexmar).

Aleix Bou, en segon lloc al podi
Aleix Bou, en segon lloc al podi | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa