x
Aleix Bou, guanyador d’Espanya de la categoria cadet | CN TERRASSA

El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Cerdanyola del Vallès. La competició va aplegar des de la categoria aleví fins a la sènior.

Aleix Bou va sobresortir en imposar-se en la categoria cadet masculina després de protagonitzar una actuació notable. L’egarenc va executar de forma esplèndida les tres primeres figures, el doble tres interior enrere, el bracket exterior endavant i el canvi exterior endavant. Va mostrar-se menys encertat en la darrera figura, el contrarocking interior endavant, però el seu triomf no va perillar. Bou va encapçalar la classificació final amb un total de 114,9 punts.

El segon podi local va arribar de la mà de Júlia Busqué en categoria infantil femenina. La terrassenca, debutant en la màxima cita estatal, va marcar la diferència en la tercera figura, el bucle exterior endavant, després d’haver executat correctament el doble tres exterior endavant i el bracket interior endavant. Busqué va obtenir la medalla de bronze amb 85,4 punts, per darrere de Ledia Peñalver, del CPA Bigues i Riells, campiona amb 90,1 punts, i de Bet Cunill (CP Lloriana), plata amb 87,5. El club va comptar amb una segona representant en aquesta categoria, la també debutant Paula Pérez, que va classificar-se quarta amb 85,2 punts, a només dues dècimes de la seva companya. Pérez va excel·lir en la execució de la segona figura, el bracket interior endavant.

x
Júlia Busqué, bronze en la categoria infantil | CN TERRASSA

Laia Bou, setena en categoria sènior

El CN Terrassa va comptar també amb representació en categoria sènior, en la qual Laia Bou va ocupar el setè lloc amb un total de 98,5 punts. La terrassenca va començar amb bon peu amb una execució correcta de la primera figura, el doble tres amb rocking. Malauradament, Bou va errar en la segona figura, el paràgraf bucle exterior enrere, fet que la va allunyar de la lluita pel podi. En la tercera i última figura, el bracket amb contrarocking, va millorar novament. Xantal Ramírez, de la UE Horta, va adjudicar-se el títol amb 114,7.

Nou comentari