MónTerrassa
Aleix Bou, campió cadet de la Copa d’Europa de patinatge artístic
  • CA
Aleix Bou, campió d’Europa en categoria cadet | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va proclamar-se campió en categoria cadet de la Copa d’Europa de patinatge artístic que va disputar-se al Pabellón Juan Gómez “Juanito” de Fuengirola (Màlaga) sota l’organització del CP El Tejar. Bou va executar un disc curt prou correcte. Va protagonitzar bones piruetes i línies de passos i va excel·lir coreogràficament. No obstant, una errada en el combinat i un doble axel amb certa manca de rotació el van situar en la tercera posició amb 69,1 punts, per darrere del també català Biel Jané, que en va sumar 76,2, i de l’italià Kevin Bovara, segon amb 74,8.

El patinador egarenc va capgirar la classificació en el programa llarg. Va remuntar gràcies a un disc pràcticament rodó. Va executar de forma completa el doble axel i va clavar combinats de molta dificultat com ara el doble ripper, turen, doble flip i el doble lux, doble metz, ripper i doble ripper. A més, Bou va brillar en les piruetes de tres i de cinc canvis de classe A, les de màxima dificultat. L’excel·lència del terrassenc, combinada amb petites errades dels seus contrincants, el van conduir a la primera plaça amb un total de 312,7 punts. Bovara va penjar-se la plata amb 308,5, mentre que Jané va obtenir el bronze amb 300,3 punts.

Cal remarcar que és el segon èxit internacional d’Aleix Bou aquesta temporada. El mes de setembre passat va aconseguir la medalla de plata en categoria cadet en la modalitat per parelles en el Campionat d’Europa que va tenir lloc a la illa de Sao Miguel, a Les Açores (Portugal). Bou va patinar representant el CP Arenys de Munt juntament amb Mireia Martínez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa