femení del CV Terrassa
femení del CV Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

El diumenge 14 de març, el CV Terrassa sènior femení va rebre la visita del CV Martorell en la represa de la competició després de 4 mesos inactiu degut a les restriccions imposades pel COVID. Les egarenques van perdre el partit per 0-3, amb resultats dels sets 16-25, 19-25, 18-25. En el primer van començar de forma fulgurant per 4-0 malgrat ser un miratge: en quan les martollerenques es van assentar en el camp, van començar a remuntar i van despegar en la primera part del set fins 9-16.

L’equip local va tenir massa errades en el servei i en la recepció i tot i millorar aquest apartat al final, la puntuació es va mantenir constant fins al 16-25 Per al 2n set l’equip tècnic va moure la banqueta i tornava a apostar per una tàctica 6-2. Ara mostrava un joc més consistent les egarenques que no es reflexava en el marcador, ja que van arribar igualades al 18-17. Una sèrie d’errors seguits en el posicionament en camp i falta de comunicació en pilotes en zona d’interferència donaven el set a l’equip del Martorell per 19-25 En el 3r set el Martorell ja no va donar oportunitats. Mica en mica s’anava despegant en el marcador. Les de Terrassa no aconseguien acabar el punt amb contundència, cosa que sí feia l’equip visitant.

Des de bon principi van agafar una avantatge còmoda de 4 punts en el marcador en la 1a meitat del set fins 9-13. Aquí l’equip egarenc ja no mostrava ordre en el seu joc, cosa que va aprofitar el Martorell per aconseguir un parcial de 6-1 fins arribar a un 10-20. Poca cosa podien fer les egarenques sino maquillar el resultat fins el 18-25 final. Partit d’inici de fase curta deguda a les circumstàncies davant un equip molt més cohesionat i joc consistent. Les egarenques, amb falta de definició en l’atac i errors per disposició tàctica necessiten assegurar els pròxims partits per no haver de disputar la fase de descens de categoria La setmana vinent el CV Terrassa es desplaça a Molins de Rei per enfrontar-se a l’equip de Disano Volei Molins al poliesportiu municipal Molins de Rei el diumenge 21 de març a les 12:30h.

Nou comentari