Equip sènior femení del CV Terrassa
Equip sènior femení del CV Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

El passat dissabte tarda l’equip sènior femení del CV Terrassa va estrenar la temporada de competició en 3ª catalana contra el CV Sàndor. Va acompanyar a l’equip un públic nombrós desitjós de tornar a veure voleibol en la ciutat.

L’equip comandat per Dani Benítez i Alex Portero s’ha renovat totalment per a aquesta temporada donant el relleu generacional a l’anterior grup que havia estat des de la fundació del club ajudant a créixer l’entitat.

El grup de noves jugadores es troben en un procés d’aclimatació a la categoria i no van poder debutar amb victòria davant del seu públic. El resultat final de 0- 3 sets a favor del Sàndor per parcials de 12-25, 13-25 i 4-25 és un indicatiu del treball que falta pel davant amb el nou grup.

Malgrat tot, l’staff tècnic valora els punts positius d’un grup de jugadores que fa un mes no havien jugat mai juntes i es pren l’objectiu de cohesionar el grup d’aquí al mes de gener. El proper partit l’equip egarenc es desplaça al Col·legi Sagrat Cor Sarrià de Barcelona per jugar contra l’escola Orlandai el diumenge a les sis de la tarda.

Equip inicial: Jema Alim, Naiara Tamayo, Alexandra Segarra, Ainoa Contreras, Ana Almecija, Ana Rodríguez.

Nou comentari