Fe, ganes, il·lusió i olor d’ascens a Segona
Celebració del gol de Pelegrín | ARNAU ALCALÀ

El Terrassa FC té l’ascens a les seves mans. Els egarencs han aconseguit un valuós empat a l’Estadi Olímpic (1-1) i depenen d’ells mateixos per certificar l’ascens en l’última jornada, que serà aquest diumenge a domicili contra el mateix rival, el Girona B. Jofre ha posat per davant al conjunt gironí amb un gol a les acaballes de la primera part. A la segona, el Terrassa FC ha atapeït les dents i Pelegrín ha marcat el gol de la igualtat a la sortida d’un córner. La primera ocasió clara del partit ha estat pel Girona al primer minut de partit. El davanter Ferran Brugué ha estat capaç d’engaltar una volea dins l’àrea, però la pilota ha marxat per sobre del travesser. El Terrassa FC ha disposat de la seva primera aproximació als set minuts, quan Jaume ha rematat de cap una bona centrada de Josu. El porter s’ha fet amb l’esfèrica sense dificultats. Els dos equips s’han mostrat molt conservadors al primer equador de la primera part; els de Juanjo han tingut la possessió, però no han arriscat a l’hora de filtrar passes a l’interior de l’àrea, mentre que el Girona replegava, conscients que tard o d’hora arribarien ocasions. Ambdós
conjunts es jugaven bona part de la temporada en aquest encontre i així ho han fet veure a l’inici.

Disputa en un córner | ARNAU ALCALÀ

Al minut 28, Jaume, com ja ha insistit als partits anteriors, ha buscat el gol olímpic. El porter Jona ha estat atent per desviar la pilota de nou a córner. Poc després, Lucas Viña i Josu han fet una molt bona jugada a la part esquerra de l’atac. L’avui extrem del Terrassa ha executat una centrada a Arranz, que ha rematat de cap sense premi.

Josu, disputant la pilota contra un rival | ARNAU ALCALÀ

Qui sí ha obtingut el premi del gol ha estat el Girona a les acaballes de la primera part. Una pilota refusada per la defensa egarenca ha quedat morta a la frontal de l’àrea i Jofre ho ha aprofitat. El migcentre gironí ha fet un xut que Ortega no ha pogut desviar, a causa al bot que li ha fet la pilota just davant seu. Ja a la segona part, el Terrassa FC ha fet una jugada col·lectiva amb diversos detalls individuals que han fet aixecar al públic del seu seient. L’acció ha acabat amb un xut potent d’Adri Lledó des de la frontal, però el porter Jona ha pogut rebutjar el tir. Segons després, Sergi Arranz ho ha tornat a intentar amb una rematada de cap que de nou ha parat el porter rival. Els egarencs havien sortit millor a la segona meitat, amb una possessió semblant, però amb l’agressivitat de cara a porta que no havien tingut a la primera. Al minut 60, Arranz ha tingut una ocasió molt clara davant el porter després d’una passada filtrada d’Àlex Fernández. El davanter del Terrassa FC ha enviat el seu xut molt a prop de la porteria. Els de Juanjo no ho deixaven d’intentar. Vivien pràcticament a camp rival, però el gol no arribava. Ho ha provat al minut 70 Àlex Fernández amb un tir des de fora de l’àrea que ha atrapat Jona sense problemes. El gol de l’empat ha acabat arribant al minut 74 en la sortida d’un córner. Lucas Viña l’ha picat, la pilota s’ha anat tancant, ha tocat en un jugador del Terrassa i Pelegrín ha rematat a pocs metres de la porteria per fer un gol que val or. El Girona B estava obligat a marcar per seguir tenint opcions d’ascens directe. Tot i això, els egarencs no han deixat que els gironins generessin pràcticament ocasions i han fet bo l’empat final. El conjunt dirigit per Juanjo García depèn de si mateix per aconseguir l’ascens directe. Ara mateix té 48 punts, mentre que el Vilafranca en té 47. Els dos se la jugaran en una última jornada apassionant.

Pelegrín i Àlex Fernández, celebrant després del partit | ARNAU ALCALÀ

TERRASSA FC: Ortega, Salva, Pelegrín, Castillo, Lucas Viña, Galeano (Akito, 65’),
Adri Lledó, Àlex Fernández, Jaume, Arranz (Agudo, 85’), Josu.
GIRONA FC B: Jona, Jofre, Resta, Dan, Brugué (Zamorano, 80’), Pachón (Dawda,
50’), Gené (Àlex Sala, 77’), Joel Priego, Ferri, Amoedo (Sulei, 77’), Gonpi (Gabri, 77’).
Àrbitre: Marcos Fernández Quintero (Comitè de Barcelona).
Targetes grogues: Adri Lledó (3’), Brugué (3’), Arranz (28’), Galeano (33’), Joel Priego
(72’), Pelegrín (72’), Àlex Sala (78’), Àlex Fernández (79’), Lucas Viña, (89’), Ferri (90’)