Això del Terrassa FC va de mal en pitjor
EL Terrassa abans de començar el partit a Olot | Terrassa FC

El Terrassa FC cau en picat. Avui ha pogut guanyar a Olot i ha tornat a perdre. I van… No ha servir anar dos cops per davant.

Ja són dos punts només de 15 possibles en les cinc últimes jornades, i no es veu una llum al final del camí. De mica en mica dels llocs de privilegi s’ha anat baixant cap al mig de la taula. I els liders de la classificació de Tercera estan cada cop més i més i més lluny, i el somni de la promoció s’esvaeix quan la temporada només ha fet que començar.

Al final de la primera part el Terrassa guanyava 1-2 a Olot amb gols de Manuel Raillo i RaulTorres. Tot pintava més que bé i semblava que els darrers mals resultats eren història i que es podria tornar a mirar cap els llocs de privilegi. Al minut 23 Raillo feia el primer. Però els de la Garrotxa només trigaven set minuts a empatar. Un miratge, i el Terrassa al 32 feia el segon, obra de Raul Torres.

Al minut 72′ (1-2), Toni Rodríguez deia el primer canvi al Terrassa FC. Sortia Górriz i entrava Enric Vega. Les coses no han anat bé. Al 76 els garrotxins tornaven a posar l’empat al marcador. Rodríguez volia el partir, i ha mogut fitxa. Al 80, marxava Velillas i entrava Joan Grasa. Un altre cop les coses no han funcionat. Dos minuts després del canvi els de casa perforaven per tercer cop la porteria egarenca.