Ainhoa Alarcón clau en la primera victòria del sènior B del CV Terrassa
Sènior B del Club Voleibol Terrassa | CV Terrassa

Dissabte, el sènior femení B del Club Voleibol Terrassa es va enfrontar al Club Voleibol Cardedeu, al pavelló de Bon Aire. Les egarenques van guanyar amb un marcador de 3-2 mostrant molt bones sensacions de cara als següents partits i aconseguint així la seva primera victòria.

El primer set, les noies d’en Guil i Portero van començar amb molta motivació, això va generar en conseqüència un molt bon joc en equip. Malgrat la lluita va finalitzar el set a favor de les visitants amb un marcador de 23-25. Quant al segon i tercer set, les egarenques el van iniciar i finalitzar amb molta intensitat, fent que, tot i ser un set molt disputat pels dos equips, les jugadores del CV Terrassa van saber posicionar-se per davant del CV Cardedeu. Al final, marcador de 28-26 pel que fa el segon set i 27-25 pel que fa el tercer set.

Cal remarcar l’actuació de la punta Ainhoa Alarcón amb molt bones recepcions i atacs que van ser claus durant tot el partit. En el quart set, tot i la remuntada del CV Terrassa, les visitants van aconseguir superar el set amb un marcador de 18-25. Tot i així, la motivació, intensitat i joc en equip no va decaure en les egarenques, fent que l’últim set finalitzés a favor del CV Terrassa amb un marcador de 15-8.