MónTerrassa
La 7a Cursa de les dones de Terrassa incorpora una categoria masculina
  • CA

Aquest mes d’octubre torna una cita per als amants de l’atletisme a Terrassa: la 7a Cursa de les Dones. La nova edició presenta diverses novetats, tot i que segurament la més important és que ha recuperat la presencialitat, després de la suspensió dels esdeveniments esportius durant molts mesos, gràcies a la millora de la situació de la Covid. Aquest dijous, la Masia Freixa va acollir l’acte de presentació amb la presència de la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, el regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno, i els portaveus dels grups municipals; a més del diputat president de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, Alfredo Vega.

La Cursa Eva – Diari Sport, més coneguda com a Cursa de les Dones a Terrassa, tindrà lloc el diumenge dia 3 d’octubre a partir de les 10 del matí. El punt de partida i d’arribada serà el Parc dels Catalans, i el recorregut total són 5 km. Des de l’organització, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, recalquen que s’han pres totes les mesures de seguretat per garantir la màxima prevenció possible. Per això, per exemple, la sortida i arribada s’organitzaran de tal manera que s’evitin concentracions i es mantinguin les distàncies de seguretat. Com? Doncs fent la sortida de manera esglaonada amb el sistema de calaixos o grups. És a dir, cada calaix de sortida es mantindrà a una distància de 1,5 metres entre els participants.

La principal novetat però serà la inclusió de la categoria masculina a la cursa. Des de la Mitja Terrassa subratllen que les mesures imposades des del març de 2020 van fer impossible el desenvolupament de curses atlètiques multitudinàries, i això ha limitat molt que els corredors trobessin competicions certificades. Aquesta és la primera que es recupera a Terrassa i per això animen a tothom, homes i dones, a participar-hi. Cada categoria tindrà la seva pròpia classificació.

Recordem a més que la Cursa de les Dones té un component solidari. Amb el suport de la Fundació la Caixa, es farà la donació dels diners recaptats a l’associació Oncolliga Terrassa, entitat que té per fonalitat l’atenció psico-social no només a la persona que ha estat diagnosticada amb una malaltia oncològica, sinó també a la seva família durant tot el procés de la malaltia. A més, l’entitat organitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

Les inscripcions es tancaran just el dia abans de la cursa, el dia 2 d’octubre. Per fer-ho cal omplir el formulari clicant aquí. A poc més d’una setmana per a la seva disputa, la Cursa “Eva -Diari Sport” ja s’acosta a les 1.500 persones inscrites.

Presentació de la Cursa de les Dones 2021 a Terrassa | Rafel Casanova BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa