MónTerrassa
7 medalles i un sots-campionat absolut pel Gimnàstic Terrassa
  • CA
7 medalles per aparells i un sots-campionat absolut pel Gimnàstic Terrassa | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Valladolid el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística femenina i masculina individual en el qual el Club Gimnàstic Terrassa hi ha participat amb una important representació de 36 gimnastes, que han obtingut 7 medalles per aparells i un sots-campionat absolut.

Els resultats més destacats els han assolit les gimnastes de Nivell 7 (infantil). Clara Navarro s’ha proclamat sots-campiona d’Espanya amb una magnífica competició, en la qual a més ha aconseguit 3 medalles per aparells. Ha aconseguit l’or i per tant el campionat d’Espanya en asimètriques, i la plata en terra i en salt. No menys excepcional ha estat l’actuació de Claudia Villalba, quarta a la general, i campiona d’Espanya en terra i sots-campiona en asimètriques.

Aquestes dues gimnastes són les grans promeses de futur del club i de la gimnàstica catalana i ho han demostrat en aquest campionat. També ha estat rellevant la competició realitzada per Tara Mancebón, quinzena a la general, que ha fregat el podi en l’aparell de barra. Ha completat la representació egarenca en aquest nivell Carla Martín, 20ª a la general.

En nivell 10 (sènior) Marta Sànchez ha debutat en la categoria amb una gran actuació. Ha finalitzat en sisena posició tot i que ha mantingut la tercera fins el darrer aparell, on una mala execució en asimètriques l’ha allunyat del podi. Ha quedat a prop de medalla en barra, terra i salt, i li permet consolidar-se en la màxima categoria, i continuar la seva preparació per poder ser seleccionada per al Campionat del Món de gimnàstica d’aquest any, que s’ha de celebrar el més d’octubre. Les altres medalles obtingudes per l’expedició egarenca les han guanyat Álvaro Clemente, campió d’Espanya en salt a nivell 5, i Oriol Rifà, bronze a arcs en nivell 7.

Rifà ha finalitzat en la 22ª posició de la general, i Álvaro Clemente 15è, el qual ha estat precedit Francesc Barrera, 10è a la general de nivell 5, i seguit per Àlex Gómez, 26è. En els màxims nivells de Via Olímpica de femenina, han participat Mariona-Fu Sacristán, 56ª a nivell 6, i Iris Espigares i Paula Flores, 16ª i 19ª respectivament en nivell 5. En masculina, Òscar Gil ha finalitzat 10è en la general de nivell 8, amb una molt bona actuació, i Pol Muñoz i Gerard Bosch, 13è i 14è respectivament en nivell 6.

En nivells de base les gimnastes terrassenques, la majoria de les quals debutaven en un campionat d’Espanya, han dut a terme una bona actuació, i constitueixen la base de futur del club. En nivell 1 han participat Judith Santamaria, Gisela Borrego, Carla Barjola, Júlia Pérez- Villamil i Naiara López; en nivell 2 Yasmina González, Sandra Espigares, Lucia López i Irene Álvaro; en nivell 2 grans, Laia Xinyue Marles, Mireia Casado, Etna Poch, Maria Espada i Berta Regincós; en nivell 3 Uma Utiel, Alma Freixes, Ona Utiel, Noa González i Sara Quilez; i en nivell 4 grans Júlia Sancho. En masculina, Pau Messeguer ha participat en nivell 3. Aquesta competició clou la temporada de gimnàstica regular, i a partir d’aqui s’inicia la preparació per a la propera, que comportarà canvis importants en quant a l’estructuració per nivells actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa