MónTerrassa
55 seguidors acompanyen al Terrassa FC a San Javier
  • CA
Parada per descansar de camí cap a San Javier | Roger Requena

!--akiadsense-->

Una cinquantena d’aficionats egarencs han acompanyat al Terrassa FC a San Javier, Múrcia, per assistir al partit de tornada de la primera ronda de promoció d’ascens. L’expedició terrassenca -finalment només d’un bus, ja que pel segon només hi havia deu reserves i no es va arribar a completar- ha matinat de valent. Complides les 6 hores, el bus ha iniciat el trajecte -de poc més de 7 hores, amb dues aturades incloses- de 600 quilòmetres.

Tot i les cares de son, les bromes no han tardat en arribar. “Quant falta?”, preguntaven alguns tot just sortir. Han viatjat aficionats de tot tipus, des de parelles, grups d’amics a famílies. A mig matí, la megafonia del bus ha animat els ànims: “Vinga afició, a cantar!”. A la banda sonora del trajecte no hi falta l’himne ni cançons sobre el club per fer ambient, que han despertat els primers aplaudiments dels seguidors. “Amunt Terrassa amunt”, corejava el grup.

Aficionats del Terrassa FC s’han desplaçat a Múrcia | Roger Requena

!--akiadsense-->

“Si guanyem, qui ens pot tocar?”, ha estat una de les preguntes més repetides. L’optimisme s’ha anat contagiant, tothom confia en superar l’eliminatòria. Hores després, les mirades es desviaven cap al que passava a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. “Com va l’Espanyol B?”, preguntava un dels seguidors, abans de ser informat que els blanc-i-blaus ja havien marcat contra el Compostela.

Per molts, no és el primer desplaçament en un partit de playoff. “Almenys ara no fa tanta calor com l’any passat contra l’Ontinyent”. L’aire, certament, s’agraeix, en un poble, San Javier, que rep pràcticament desèrtic al grup d’aficionats. “Anem al futbolin”, criden alguns quan passen per davant d’El Pitin, un camp realment petit. A les 18:30, s’engrandirà per rebre al Terrassa.

Aficionats del Terrassa FC s’han desplaçat a Múrcia | Roger Requena

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa