3 victòries de 4 per als equips de Terrassa de la DHM
Els vermells van vèncer al Josaleta
Els vermells van vèncer al Josaleta | CD Terrassa Hockey

Aquest cap de setmana va tenir lloc la vuitena jornada de la Divisió d’Honor Masculina.

GINER DE LOS RIOS (0) ATLÈTIC TERRASSA HC (8)

L’Atlètic Terrassa continua al capdavant de la taula en solitari després de la contundent victòria en el seu desplaçament a València. Amb realitats diferents, tots dos equips van saltar a la pista blava llevantina amb un mateix objectiu en comú: guanyar. Els egarencs van buscar reafirmar-se al capdamunt de la classificació mentre que els valencians volien consolidar la permanència, mirant de reüll l’oportunitat d’entrar a la Copa del Rei. El primer quart presentava als dos equips amb característiques similars: solidesa defensiva i ordre al mig del camp. El parcial inicial va transcórrer sense grans ocasions, després d’un començament molt disputat. Ja en el segon període, l’Atlètic va gaudir d’un parell d’oportunitats que no va poder aprofitar. Amb el temps complert, Pau Cunill va marcar el gol inicial amb una sublim execució, d’un penal córner. En el tercer quart, els de Ca Salas van demostrar la seva capacitat ofensiva per escriure una nova golejada i certificar la primera posició. Joan Tarrés, Nil Escudé, en dues ocasions, i Marc Escudé, van encarrilar el resultat. Ja al final, Sam Cortés, Grau Albert i Marc Boltó van confirmar la superioritat de l’equip de Xavier Gasol per signar el 0-8 definitiu.

SPV-COMPLUTENSE (0) CLUB EGARA (1)

Un gol perfectament executat de Pau Quemada, dins del tercer període de joc, van donar els tres punts al Club Egara en la seva visita al SPV Complutense. Un partit molt disputat on els de Ramon Sala van voler imposar-se des del principi. Sense canvis en el marcador s’arrencava el tercer període, on els egarencs semblaven repetir la tònica de l’inici. Aquí és on el davanter ratllat encertaria amb la porteria rival. Va buscar igualar-ho el conjunt dirigit per Nacho Usoz, que quan faltaven tres minuts per a la fi, va tenir la millor oportunitat, però la defensa blanc-i-blava va poder escopir un llançament. Aquest triomf manté segons als ratllats, a un únic punt d’un líder, l’Atlètic, amb el qual s’enfronten aquesta setmana.

RC JOLASETA (2) CD TERRASSA (4)

Important triomf del CD Terrassa en la seva visita a Neguri. Un equip, que amb aquests tres punts obtinguts, augmenta la seva distància en la taula respecte al RC Jolaseta. Serien els de Ramon Rius els que prendrien avantatge en el marcador. Ho feia Jan Lara, des del penal, després d’un llançament directe ajustat al pal dret de la porteria. No obstant això, en tot just uns minuts, Diego Arana, amb dos gols, capgirava el marcador de manera momentània. Seria Lara, amb un altre penal, qui retornava l’equilibri abans del descans. Amb 35 minuts més per endavant, els biscains van buscar el control, encara que el seu esforç no es traduiria en ocasions clares de gol. I els de Ramon Rius van anar sortint cap a la porteria contrària. D’una d’aquestes contres van disposar d’un stroke que marxaria fora després de la seva execució. Aquesta acció va semblar donar confiança a un equip que va sortir en l’acte final amb major perill. Així, del refús d’un penal córner per part del porter local, Oriol Garreta rematava la bola dins de la porteria. Els d’Israel García es van bolcar per a almenys aconseguir la igualada. Diversos penals van poder aconseguir-ho, però la bona defensa vermella ho va evitar. Seria d’una bola llarga a la contra, quan Pau Petchamé encarava al meta del conjunt basc per a materialitzar el quart i definitiu.

LÍNIA 22 (2) RC POLO (9)

Inflada victòria del RC Polo en la seva visita al Martí Colomer, la qual els consolida en la zona alta de la classificació, en plena lluita per la primera posició. Una trobada, que fins al descans, es va mantenir ben igualat. Álex Reyné i David Alegre, obririen per als visitants amb dos gols en el primer quart. Però en el següent, els de Fernando Cónsul van reaccionar amb el punt de Pau Brollo. Marc Miralles, des del penal, tornava a ampliar la renda a dos. No obstant, Javier Bernechea tornaria a descomptar, encara que abans d’arribar al descans. Roc Oliva posaria dos d’avantatge novament. Amb l’intercanvi de camps, els de la Diagonal acabarien rematant amb dues anotacions més de Miralles; que el deixen com a màxim artiller de la competició fins avui, el segon d’Álex Reyné, Xavi Lleonart i Marc Reyné.