MónTerrassa
12è Festival de patinatge artístic del CPA Ciutat de Terrassa
  • CA
El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat dissabte el 12è Festival de Patinatge Artístic
El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat dissabte el 12è Festival de Patinatge Artístic | cedida

!--akiadsense-->

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat dissabte el 12è Festival de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. L’exhibició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors, va aplegar setze actuacions amb patinadors de set clubs diferents.

L’espectacle, amb el títol de “Anem de safari” com a fil argumental, es va dividir en dues parts. La primera d’elles va estar integrada per vuit actuacions i va començar amb “La Marxa”, ball que van realitzar conjuntament totes les patinadores del club. Tot seguit van contemplar-se cinc actuacions col·lectives, dues a càrrec dels patinadors del club local i la resta per part del CP Sant Quirze, CP Viladecavalls, CP Parets.

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat dissabte el 12è Festival de Patinatge Artístic

!--akiadsense-->

Va completar la primera part una actuació de la parella artística formada pel Bruno Marco i la Sira Bella del CP Parets i una individual a càrrec de la patinadora del ciutat de Terrassa Gisela González. La segona part del festival va constar de sis números de grup, quatre a càrrec dels patinadors dels clubs convidats, Aspa Lliçà de Vall, CP Premià, CP Palau i CP Lliçà de Vall i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. Durant aquesta part també es van realitzar dues actuacions individuals a càrrec de l’Ana Pérez i l’Aitana López, ambdues del Ciutat de Terrassa. La jornada va concloure amb l’estrena de l’actuació “Caçadors furtius”, ball que van realitzar les categories del club local i amb la tradicional entrega d’obsequis a tots els patinadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa