MónTerrassa
Rodríguez (PP): “Hi ha barris on encara esperem que passi un ciclista pel carril-bici”
Alex Rodríguez
Alex Rodríguez | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Món Terrassa ha fet avui el cafè amb Alex Rodríguez, candidat de PP Terrassa a l’alcaldia.

Frases:

“La campanya l’hem plantejat com sempre hem fet amb la Marta. Intentar estar al carrer el màxim de temps possible, reunir-nos amb veïns, associacions i entitats. Fa un any que ho fem. El canvi ara serà tecnic, amb més cartells, entrevistes i debats”.

“Abans la gent ens deia que ens faria vot de càstig. Ara ens diuen que potser van votar formacions diferents a les generals i que ara tornaran a votar el PP a les municipals. Ens són indiferents els rumors que diuen que potser no entrem a l’Ajuntament. Vam pensar de fer una enquesta, però vam decidir no fer-ne, i sí fer un pla de partit per la ciutat”.

“Creiem que els 5.000 vots es mantindran. Si en el pitjor moment del PP Terrassa hem tocat fons amb 5.000, creiem que a les municipals podem estar per sobre. La gent creu que pot trobar alternatives per defensar el constitucionalisme. El 28-A hi havia dos tipus de persones: els contents, com els de Pedro Sánchez, Ciutadans i Vox, i els descontents, com nosaltres. A mi, com a persona de centre-dreta em sorprèn que gent de Ciutadans o Vox celebri que qui governi sigui Sánchez”.

“Terrassa té una societat complexa. Jo visc d’un barri molt diferent al del Centre, per exemple. És una ciutat plural i no hem de tenir por. Sigui tripartit o fins i tot amb més partits, les formacions polítiques hem de treballar per recuperar la confiança dels votants”.

“Volem que Terrassa estigui a l’alçada de la ciutat que estimem. Podem ser la tercera ciutat de Catalunya en habitants, però hem de ser la primera en qualitat de vida. No podem tenir una ciutat bruta, amb manca de seguretat evident, amb nivells de contaminació elevats, amb una taxa d’atur per sobre de la mitjana autonòmica. Es tracta de tenir una ciutat on la gent estigui a gust, que sigui una ciutat digna. Volem que sigui la primera ciutat de Catalunya on viure”.

“Inevitablement Terrassa creixerà. Té marge per créixer. Hi ha entre 5.000 i 13.000 pisos buits per determinar. Un dels pilars del PP és cap habitatge buit. El govern del PSC es va equivocar en el target: va anar a pels pisos dels bancs, que representa un percentatge baix. Parlaríem amb particulars, incentivar-los per posar al mercat habitatges buits i que això redueixi els preus. L’Ajuntament socialista, en l’època del Ballart, va presumir d’iniciar accions contra els bancs, i el que no es va explicar és que això es va perdre als jutjats. No es va guanyar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya”.

“Som partidaris de que qui vulgui venir a Terrassa a fer un petit comerç o un gran establiment, que vingui. Els petits locals ens diuen que no és tant els grans centres comercials, sinó altres aspectes com els preus dels lloguers o la neteja dels carrers. Estic en contra de peatonalitzar el Portal de Sant Roc. Alguns paradistes del Mercat de la Independència ens van dir que com que alguns clients tenien problemes per accedir-hi en cotxe, van deixar d’anar-hi. Si el sector econòmic ens demana una cosa, no ens hi podem oposar. Hi ha formacions d’esquerres que tenen polítiques intervencionistes. Tenim els carrers Galileu i Arquímedes col·lapsats i la Rambla buida. Això també s’ha de corregir. És il·lògic. Ja ho vam advertir quan es va tancar la Rambla. Ho vam dir el 2011, el 2015 i el 2019”.

“Hem d’escoltar els veïns. Si hi ha veïns d’un barri que demanen una parada de bus, la posarem. És escoltar com els veïns de Terrassa es volen moure. No es pot imposar una realitat, com fa l’Ajuntament de Terrassa. Ha de contemplar el que els diuen”.

“Hi ha carrils bici que no tenen sentit. Hi ha barris com el meu, Les Arenes, on estem esperant que passi un ciclista. Es tracta de si els carrils bici estan ben situats. Si es fa, cal fer-ho bé. No es pot presumir del número de quilòmetres de carrils bici”.

“S’han d’augmentar els controls als patinets elèctrics. Hi ha gent que no té el carnet de conduir, va a una botiga, es compra un patinet i surt a la via. S’ha de fer pedagogia, però també tenir control. Molta gent ha hagut d’esquivar patinets. Falten sancions també”.

“El nostre programa té tres eixos: Volem una millora de la neteja, mirant fins la cuina què passa a l’empresa de neteja de la ciutat. L’ordenança de civisme s’hauria de modificar. Volem començar a sancionar qui no recull les deposicions dels gossos. Si tenim un cens dels animals i registrem l’ADN, es pot arribar a sancionar el propietari del gos. Altres eixos: millora de la seguretat i l’estudi de la rebaixa dels impostos”.

Nou comentari

Comparteix