MónTerrassa
J.M. Clotet (PFyV): “Si a Terrassa reduïm els avortaments, aconseguirem un dels objectius”
  • CA

Món Terrassa ha fet avui el cafè amb Josep Maria Clotet, candidat de Família y Vida a l’alcaldia.

Frases:

“PFyV va néixer a Madrid el 2002 i va arribar a Terrassa el 2004. Ens vam unir sota unes idees bàsiques de principis com la família i els temes de la vida. Fins aleshores no havia tingut mai cap contacte amb la política, era l’últim que m’imaginava”

“Em va captivar la seva ideologia, aconfessional. Intentar unir persones que pensen diferent. Em va interessar molt la transversalitat en formes de pensament, que semblava difícil que formessin part d’un mateix projecte”

“El que defensem no té res a veure amb la religió. Ho fem des d’una perspectiva d’humanisme, de les persones”

“A la llista de Terrassa hi ha de tot”

“Jo sempre m’he dedicat a l’àmbit familiar, àmbit electrònic. No he tingut mai cap antecedent a la política”

“No podem anar a les eleccions amb la força que voldríem perquè la llei electoral exigeix uns determinats avals en els nous partits, i això limita molt les possibilitats. Hem optat en centrar els esforços on tenim més electors, Terrassa, Sant Cugat, Barcelona, Granollers”

“El nostre programa es basa en quatre pilars: la defensa de la vida des de la concepció fins a la mort; és un sí a la vida i un recolzament a la gent que pensa en avortar, en que no ho facin. No ens agraden els ‘no’”

“No parlem del tema de la independència al programa. Creiem que falta diàleg. Hem de reconèixer que hem comès errors. Alguns han considerat que estaven per sobre de la llei, i això ha portat a cobrir els extrems. Cal transmetre un missatge de tranquil·litat. Hi ha líders de formacions que aspiren a governar el país i ens preocupa la crispació que generen”

“Terrassa és una ciutat definida pels seus votants. Necessita pactar amb la resta de Catalunya i de l’Estat per aconseguir les seves necessitats”

“Un altre dels nostres quatre punts és que, per tirar endavant les famílies, cal defensar el bé comú. Cal assumir que hi ha un estat de deute preocupant a Terrassa, i els deutes s’han de tornar. Ens agradaria governar aquest país d’una forma prudent i abaixar els impostos, que és el que ofega a les famílies. Racionalitzant les despeses públiques es pot fer. Amb les mateixes polítiques que faríem en les famílies i en les empreses”

“Si a Terrassa reduim el nombre d’avortaments, haurem aconseguit un dels nostres objectius. Es pot assolir amb informació a les famílies, explicant a les dones les alternatives i les conseqüències”

“Durant l’any, el quart dissabte de cada mes fem un acte per donar-nos a conèixer davant de la Mútua de Terrassa”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa