MónTerrassa
Lluís Puig passa de candidat al Senat a suplent de mesa el 26-M
  • CA
L’exconseller de Cultura Lluís Puig | ACN

Circumstància curiosa per a l’exconseller de cultura exiliat Lluís Puig, que poques hores després de conèixer que no havia obtingut prou suports per obtenir un escó al Senat, ha vist com el capriciós sorteig de les meses electorals el fa ser suplent de mesa el pròxim 26-M, coincidint amb les eleccions municipals i europees. Cal recordar que Puig, que va ser designat fa poques setmanes candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Terrassa, viu exiliat a Brusel·les des del passat 29 d’octubre del 2017. Segons el sorteig de les meses, Puig haurà d’acudir al Casal Cívic de Can Boada el pròxim 26 de maig.

Un cop ha conegut la notícia, el mateix Puig ha escrit que estarà “encantat” de que el Tribunal Suprem reconeixi les seves obligacions ciutadanes “i aixequi una ordre de recerca i captura injusta, després d’haver retirat dos cops la petició d’extradició”.

x
La llista de les meses electorals del 26-M a Terrassa | AJUNTAMENT DE TERRASSA

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tongo a abril 30, 2019 | 08:07
    Tongo abril 30, 2019 | 08:07
    I ja li arribarà el requeriment a Brussel-les? Per presentar-se a una llista europea els diuen que no pq porten dos anys vivint a fora, ara, per ser suplent de mesa, aleshores si q val. A cagar la justicia espanyola
    17
    Icona de dislike al comentari de: Tongo a abril 30, 2019 | 08:07 32
    Respon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa