Lluís Puig, en declaracions des de Brussel·les
Lluís Puig | ACN

L’exconseller i candidat al Senat per Junts per Catalunya Lluís Puig ha sigut escollit per ser suplent a la mesa electoral a les eleccions municipals i europees el 26-A, segons ha publicat l’Ajuntament de Terrassa. En declaracions a l’ACN, Puig ha assegurat que “gràcies a aquest error” s’ha constatat que tant ell com l’expresident Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí, exclosos de la candidatura de JxCAT a les europees, “estant censats” i poden “participar en les eleccions”. D’altra banda, Puig ha recordat que la seva elecció com a suplent d’una mesa electoral “és incompatible” la seva condició com a cap de llista a les municipals de JxCAT. “La JEC està obligada a retirar-me d’aquesta mesa”, ha reclamat. Tot i això, Puig creu que no serà un “problema” i considera que “el més important” és que aquest “error” demostra que estan censats i que “poden viure a l’estranger sense inscriure’s en el registre de residents a l’estranger”.

“Els arguments de la JEC no són certs”, ha denunciat Puig. A més, Puig ha assenyalat que la decisió de la JEC és “incongruent” perquè Ponsatí és candidata en una llista a les municipals però ha sigut rebutjada com a tal a la llista de les europees. Per això, considera que el vet de la JEC és “il·legal”. “S’han vulnerat els drets dels nostres tres companys”, ha dit Puig, que confia en els recursos presentats per salvar les seves candidatures.

Comentaris

  jordi Abril 30, 2019 | 16:20
  Me pega que lo ilegal es fugarse, es haber cometido delitos penales, es poner en riesgo a la población.....era simbólico Puchi? para los más fanáticos, ala, a apoquinar para la caixa de resistencia......lerdos
  Anònim Abril 30, 2019 | 17:25
  Espanya país podrit i mafiós
  xup Abril 30, 2019 | 17:37
  be, pero el gobern, anar acotan el cap
  Que cara mas dura. Maig 01, 2019 | 05:35
  Hombre este fugado que va a decir¿?, ellos son los buenos en todo y no han echo nada ni se han escapado de la justicia ha sido España la culpable de todo y por eso ellos se encuentran allí, que morro tiene esta gente.
  Luna Barceló Maig 01, 2019 | 10:52
  És una vergonya que diguin que són fugats, són ciutadans obligats a exiliar-se perquè la fòbia als catalans que cerquen la independència no els agrada. Tenim presos polítics només per voler complir el mandat sortit de les urnes. És una vergonya la desinformació o fake new a gran escala que estem patint sobre un gran repte que és diu Europa. Necessitem Europa per fer front al populisme i no perdre la identitat sobirana. Europa unida en la diversitat i en la proximitat i no excloent.

Nou comentari