MónTerrassa
Fotos i biografia del top10 de Terrassa per la República
  • CA
x
La llista dels primers deu candidats de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TERRASSA PER LA REPÚBLICA – PRIMÀRIES TERRASSA

Coneix qui són els 10 primers candidats de Terrassa per la República – Primàries per les eleccions municipals del 26-M.

1. PEPI OLLER I COMELLAS

x
Pepi Oller, número 1 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

-Filologia Anglo-germànica. Docència de l’anglès en diferents centres de la nostra ciutat. Acollida de nouvinguts. Tasqueseducatives i de coordinació.

-Equip impulsor Terrassa Decideix. Secretariat fundacional i altres de TxI -ANC Terrassa. Coordinació parades. Activisme alcarrer.

-Obrir la porta a una democràcia més participativa. Posar la ciutat al servei de les ins-titucions catalanes.

-Qüestionar inèrcies. Coneixement de laciutat porta a porta. Que la ciutat entri al barri, que el país entri a la ciutat. Posar mesures perquè el personatge no engoleixila persona que empatitza.

Escoltar no n’hi ha prou: cal que tothom sesenti escoltat. Gestionar el temps de forma efectiva. Ser resolutius.

2. MARIO SORIA AGUILAR

C
Mario Soria, número 2 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Arquitecte. Màster en Arquitectura Avançada. Estudis universitaris en Urbanisme Iberoamericà i Filosofia. Docència universitària en projectes arquitectònics i urbans i soci de MMarchstudio. Soci d’Òmnium, coordinador de l’ANC Terrassa i de l’ANC Sectorial d’Immigració anivell nacional.

Membre actiu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Perquè és l’únic espai polític que aposta per la construcció d’un lideratge col·lectiu per a la ciutat, neix de la ciutadania mobilitzada i té una mirada plural, diversa i decidida cap a la República.

La meva vocació per pensar, dialogar i projectar la ciutat i la política.

Vull construir espais de consens i solidaritatciutadana per fer realitat el futur col·lectiu que somniem per Terrassa i el #NouPaís al que aspirem tothom.

3. SÍLVIA INVERS I BARRIGA

X
Sílvia Invers, número 3 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Sóc Enginyera Industrial i consultora ener-gètica. Em dedico a assessorar en temes energètics i preservar el medi ambient. Dedico part del temps personal i familiar aformar part d’entitats que defensen el bé comú (Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana,Consell Municipal de Medi Ambient, sò-cia-col·laboradora de Som Energia i fundadora de CMES).

Les Primàries són una oportunitat per de-mostrar que es pot construir una República Catalana més justa, digna i participativa, que beneficia a tots els catalans: independentistes i no independentistes.

Vull aportar una alcaldia en clau femenina, que sàpiga escoltar la ciutadania de veritat, resoldre-li els problemes i sigui respectuosa amb el medi ambient.

4. MOUAD ESSEMMAA EL GAZOUNI

x
Mouad Essemmaa, número 4 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Candidat, a Terrassa x República-Primàries Catalunya. 1985 Marroc. Em dedico al disseny industrial, l’arquitectura i la mediació social. Dotat de sensibilitat, experiència tècnica i visió estratègica, em presento a Primàries Terrassa per fer allò que no poden fer els altres partits polítics i per aplicar el mandat de l’1 d’octubre. Fruit de nombroses col·laboracions i voluntariat, activisme com per exemple ANC, CDR, immigració, i projectes com la campanya l’1-O i 21-D, vull aportar al govern l’oportunitat de fer una democràcia evolutiva on les lleis surten de la participació ciutadana i les seves necessitats vitals.

5. FINA GARCIA TOBELLA

x
Fina Garcia, número 5 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Dona que en aquests moments compto 54 anys. Terrassenca de naixement i ascendència materna, i sabadellenca per la paterna. Em vaig emancipar molt jove per fundar la meva pròpia família, a dia d’avui compto amb la meva parella de sempre, amb un fill, la seva parella i un net.

Per estudis sóc diplomada en Magisteri i en Relacions Laborals. De professió graduadasocial amb més de vint anys d’experiència, emprenedora en empresa familiar dedicada a oferir serveis de gestió i assessorament legal a empreses i particulars. Altres tasques que he realitzat.

Em dirigeixo a vosaltres per què les circumstancies politiques i socials que hem viscuten els darrers mesos i anys m’han portata la convicció de que cal un canvi profund en la forma de governar i fer política en elnostre país. I això m’ha abocat a presentar-me com a candidata d’aquest procés de primàries obertes.

6. ALBERT LLARGUÉS I LLEONART

x
Albert Llargués, número 6 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

De formació, Psicòleg social, Tècnic en Re-cursos humans i en Prevenció de riscos la-borals. De professió, mestre.

Vinculat a l’esquerra independentista i al sindicalisme, vull per a tothom una vida que valgui la pena ser viscuda; una societat lliure, socialment progressista, radicalment democràtica; una ciutat i país republicans. Ens comportem com súbdits si ens limitem a votar cada 4 anys delegant els drets de ciutadania en la representació política, si consentim el clientelisme. Fem República quan construïm ciutat i país a partir de les necessitats i voluntats de tothom.

La primera construcció comuna serà un programa electoral que Primàries ens comprometem a defendre aferrissadament. Som-hi!

7. MARTA FITÉ I BACARDIT

x
Marta Fité, número 7 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

La meva educació transcorre des de l’escola rural fins a la universitat a distància. Penso que cada una d’elles m’ha enriquit perpoder arribar a on sóc. La tasca realitzada al Consorci Sanitari de Terrassa dins de Recursos Humans és ajudar als companys/esa resoldre dubtes de tot tipus contractuals i formar part d’un gran equip.

M’apunto al activisme social pacífic que es desenvolupa al territori ja que, tinc esperances en marcar diferències aportant el meu granet de sorra.

Primàries em dóna la oportunitat de crearcamins per arribar a la Independència de Catalunya creant noves formes a les realitzades per l’actual Ajuntament i construir una Terrassa més participativa, justa i transparent.

8. LLUÍS SOBREVIA VIDAL

X
Lluís Sobrevia, número 8 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Lluís Sobrevia Vidal, sóc arquitecte, màster en grans espais urbans, i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Treballo al’Ajuntament de Barcelona com a Responsable de Llicències i Inspecció d’Obres d’un districte. Objector de consciència el 1977 i vaig estar 4 anys en el Moviment d’Objecció aplicant l’estratègia d’acció no violenta i molt vinculat a Lluís Maria Xirinacs. Des del’1-O m’he dedicat a la formació en acció no violenta de grups. M’he presentat per promoure l’empoderament de la gent, fer efectiva la República amb una estratègia d’acció noviolenta inclusiva, potent i imparable. Al govern local aportaré el meu coneixement de l’administració municipal i de l’urbanisme.

9. OLGA VILÀ ARMADÀS

x
Olga Vilà, número 9 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Soc Diplomada en Ciències Empresarials per la UOC. He treballat com administrativa en diferents empreses, 14 anys en una empresa tèxtil aquí a Terrassa i actualment porto 4 anys d’administrativa en una empresa logística.

He fet de voluntària en diferents entitats, aquí a Terrassa; a la Creu Roja he estat a Gent Gran i L’Andana.

He decidit apuntar-me a Primàries perquè considero és la manera més democràtica de poder participar i millorar la situació en la que ens trobem.

El que vull aportar al Govern Local es una manera de treballar diferent, escoltar més la gent i que les solucions als problemes de la ciutat siguin consensuades entre tots.

10. XAVIER CLIMENT I GABRIEL

x
Xavier Climent, número 10 de la llista de Terrassa per la República – Primàries Terrassa pel 26-M | TXR

!--akiadsense-->

Diplomat en Turisme, però sempre he treballat com informàtic el meu hobby i ara el meu mitjà de vida. La meva experiència és gran amb l’activisme, ANC, Súmate, Espejo Público, i Punt Avui TV, més de 200 videos pedagògics a les xarxes i actualment programa a Radio La Mina. Vull aprofitar el temps, Sóc un idealista penso que la República Catalana serà el principi d’una transformació de la nostra societat, la meva visió és una Europa on hi hagin llibertats i els nostres fills i la gent gran pugui gaudir d’una igualtat de condicions. Els ajuntaments tenen poques competències. En una República Catalana els ajuntaments tindrien més competències, per això és important crear un nou estat.

Treballaré a tot tipus de barris, la república es guanya al carrer no en despatxos, la meva intenció és crear dubtes raonables que ells es convencin que també serà bona per ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa