MónTerrassa
Esprint final de Primàries Terrassa amb bon regust
  • CA
Víctor Gutiérrez i Fina García, de Primàries Terrassa, en la Bicicletada per la República
Víctor Gutiérrez i Fina García, de Primàries Terrassa, en la Bicicletada per la República | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest dijous, Terrassa per la República – Primàries Terrassa ha realitzat un dels darrers actes de la campanya electoral: la Bicicletada per la República. Amb aquesta acció han volgut donar a conèixer les propostes sobre mobilitat que planteja la formació, unes propostes que s’han anat recollint gràcies a les trobades amb diverses entitats, especialment Biter.

“Creiem que amb la bicicletada visibilitzem aquesta necessitat de promocionar el vehicle alternatiu d’una manera atractiva i innovadora, alhora que reivindiquem una millor senyalització i respecte per als carrils bici i la necessitat de poder circular pel carril del centre, amb convivència amb el vehicle privat, de manera segura”, han explicat a Món Terrassa, Fina García i Víctor Gutiérrez. Primàries Terrassa aposta doncs per animar als egarencs a utilitzar la bicicleta o anar a peu però també reclama una millora de la xarxa de transport públic. La creació d’una xarxa de carrils segregats entre Terrassa i els municipis veïns, bonificar en impostos els propietaris de vehicles elèctrics o treballar per tenir un camí escolar segur -d’acord amb les AMPAs- són algunes de les altres propostes que s’han incorporat al programa electoral en matèria de mobilitat.

Acte de tancament i primer balanç

Terrassa per la República clou la campanya electoral aquest divendres a les 19h al Parc dels Catalans (el lloc podria canviar per les previsions meteorològiques de pluja), i on està prevista la intervenció en format vídeo de persones destacades i reconegudes en l’àmbit nacional, a més de música i la intervenció de molts candidats de la llista.

La primera valoració que fan d’aquests 15 dies d’intensa activitat és positiva. “Les activitats de campanya han funcionat molt bé”, i destaquen especialment l’acte del passat diumenge amb la presència d’Aamer Anwar, advocat de Clara Ponsatí, que va venir des d’Escòcia per explicar la situació dels presos i la seva opinió sobre la democràcia participació i la raó fundacional de Primàries Catalunya. “Hem fet molt carrer aquests quinze dies, i volem destacar que hem obert el programa a la participació ciutadana, hem fet dues trobades per recollir el màxim de propostes possibles i estem molt contents de la recepció”, subratllen García i Gutiérrez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa