MónTerrassa
Tornen els ‘Dijous de Mútua’ amb una conferència sobre estrès i malalties mentals
  • CA

El proper dijous, 25 d’abril, es donarà el tret de sortida a la divuitena edició del cicle de conferències ‘Dijous de Mútua’. La conferència inaugural porta per títol ‘Estrès i malalties mentals’ i anirà a càrrec de Natxo Garrido, psicòleg clínic de la Unitat d’Aguts i la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària (UTCA) de Mútua Terrassa.

El programa d’enguany el formen un total de sis conferències que tindran lloc entre els mesos d’abril i novembre (exceptuant juliol i agost) i que s’ha treballat en base a les aportacions i peticions temàtiques realitzades pels assistents a les conferències de l’any passat. Igual que en la passada edició, totes tindran lloc a partir de les 18 hores a l’edifici docent al carrer de Sant Antoni.

La resta de temàtiques que contempla el programa són: la malaltia inflamatòria intestinal; els mites i les realitats de la tiroides; els consells per alleugerir el mal d’esquena; les advertències sobre com actuar davant d’una aturada cardíaca; i, finalment, el paper de la investigació en la demència.

El cicle ‘Dijous de Mútua’ té la intenció de divulgar temes mèdics d’actualitat i d’informar d’una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Núria Martinez a abril 23, 2019 | 19:47
    Núria Martinez abril 23, 2019 | 19:47
    Seria molt interessant que aquestes conferències es poguessin seguir en streaming o es poguessin visualitzar a posteriori a la pàgina web de la Mútua...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa