MónTerrassa
La insuficiència cardíaca, protagonista de la segona conversa dels “Dijous de Mútua”
  • CA

La segona conferència del cicle d’enguany, que se celebra el pròxim dijous dia 20 de maig a les 18 hores, porta per títol “Insuficiència cardíaca: què hem de saber?’” i anirà a càrrec de la Dra. Meritxell Mariné, adjunta al servei de Medicina Interna i coordinadora de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca (UIC) de MútuaTerrassa. En aquest cas, el periodista que conversarà amb ella serà Marc Redorta, especialista en continguts i comunicació.

Pel que fa al contingut, l’experta respondrà els dubtes i inquietuds que es deriven de la insuficiència cardíaca, explicarà les patologies cardíaques que poden derivar en insuficiència cardíaca, detallarà la prevalença i es referirà també a l’evolució que pot presentar la malaltia en qüestió. Finalment, la Dra. Mariné se centrarà en els tractaments que existeixen actualment i explicarà també l’abordatge multidisciplinar que es duu a terme des de la UIC.

D’acord amb les circumstàncies particulars del context actual, el cicle ha adoptat el format online -a través de l’emissió en directe per l’Instagram de MútuaTerrassa i el Facebook Live del diari digital MónTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa