MónTerrassa
La fractura de fèmur en gent gran, protagonista de la conversa dels Dijous de Mútua online

El proper dijous 17 de juny (18.00h) tindrà lloc la conferència “Fractura de fèmur: què cal saber?”, a càrrec del Dr. Pablo Castillón, Responsable de la Unitat de Traumatologia Geriàtrica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT). El format d’enguany es tracta d’una conversa, patrocinades per L’Asseguradora de MútuaTerrassa, entre un professional de MútuaTerrassa i un periodista, i serà retransmesa en directe a través del perfil d’Instagram de MútuaTerrassa i pel Facebook Live de MónTerrassa.

La fractura de fèmur proximal és en l’actualitat un problema de salut en tots els sistemes sanitaris. Els estudis epidemiològics han permès apreciar que existeix una periodicitat estacional en la fractura de maluc i amb una incidència que en general s’accentua en els mesos d’hivern. L’edat mitjana dels pacients que les pateixen és superior als 80 anys. Després de la intervenció el 50% dels pacients necessiten d’ajudes per caminar i la taxa de mortalitat se situa entre el 15% i 30% en el primer any després de la fractura.

L’esmentada conversa és la tercera que se celebrarà en el marc de l’edició dels “Dijous de Mútua online”, inaugurat al mes d’abril amb la conversa del Dr. Jordi Cassadó sobre Incontinència urinària en la dona. Al maig la segona conversa es va centrar en la Insuficiència Cardíaca, a càrrec de la Dra. Meritxell Mariné.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa