MónTerrassa
La donació de teixits, protagonista del cicle ‘Dijous de Mútua’

Després que el passat 10 de maig s’inaugurés la dissetena edició del cicle de conferències ‘Dijous de Mútua’, el proper dijous 31 de maig, a les 18.00 hores, l’edifici docent de MútuaTerrassa (C/St. Antoni, 39. Terrassa) acollirà una nova conferència sota el títol: ‘Donar per poder rebre. La donació de teixits: còrnia, pell, òs, …’.

La conferència anirà a càrrec del Dr. Xavier Genís, responsable del Donor Center (centre coordinador del Banc de Sang i Teixits); la Dra. Elisabeth Navas, metge adjunt del Servei d’UCI i coordinació de Trasplantaments de MútuaTerrassa; i la Sra. Isabel Marín, coordinadora de Treball social de MútuaTerrassa.

En el transcurs de la conferència està previst abordar l’avaluació històrica de la donació a l’HUMT, la funció de la treballadora social en aquest àmbit, la importància de la donació de teixits així com la Funció del Donor Center. Paral·lelament també es tractarà sobre la situació actual de la donació de teixits a Catalunya, es farà referència als beneficis associats a la donació de teixits i s’exposaran diversos casos pràctics. La resta de temàtiques que contempla el programa d’enguany són: l’alletament, la diagnosi del fetge gras, la necessitat d’una ràpida actuació davant d’un ICTUS i l’Hospital d’Atenció Domiciliària (HAD). El cicle “Dijous de Mútua” s’ha concebut amb la idea de divulgar temes mèdics d’actualitat i d’informar d’una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

Nou comentari

Comparteix