MónTerrassa
L’Escola Pia presenta el projecte SUMMEM a Terrassa
  • CA
Presentació del projecte educatiu SUMMEM | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

Més de 250 persones van omplir el dimarts 15 de maig l’Auditori Municipal de Terrassa per conèixer de ben a prop la proposta educativa d’innovació que ja es troba en fase d’implementació a les 20 escoles que conformen l’Escola Pia de Catalunya. El protagonisme d’aquest acte va recaure en l’alumnat, les famílies i els docents de l’escola. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i Carme Vigués, directora dels Serveis Territorials al Vallès Occidental juntament amb membres dels seus equips.

El projecte SUMMEM s’està consolidant com una de les iniciatives capdavanteres en el canvi educatiu al nostre país. “Estem convençuts que l’escola no pot educar sola, que requereix de la comunitat, ens satisfà haver comptat també amb l’assistència d’altres escoles, institucions socials i del teixit industrial i comercial de la nostra ciutat”, afirmen des de l’Escola Pia.

Tal com va mencionar Lluís Caelles, presentador de l’acte i pare de l’escola, l’afany de l’Escola Pia de Terrassa ha estat, és i seguirà essent “donar respostes educatives de qualitat als reptes de la societat actual. Fer una escola adequada a les necessitats dels infants i joves és el repte i per aconseguir-lo el projecte d’innovació SUMMEM promou un aprenentatge interdisciplinari, per competències i cooperatiu”.

La presentació del projecte es va fer a l’Auditori Municipal | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa