MónTerrassa
Valents Terrassa acusa Cs i PP d’okupes d’espais electorals

La Junta local de Valents de Terrassa denuncia “l’ocupació física a la via pública dels nostres espais de publicitat electoral per part de les formacions de Ciutadans (CS) i Partit Popular (PP)” a la capital del Vallès Occidental. La formació que té com a cap de cartell Renata Càceres ha informat que ja ha presentat una queixa formal a la Junta Electoral de Zona (JEZ) perquè doni una resposta ràpida, atès que queden només cinc dies per les eleccions municipals, el diumenge 28 de maig de 2023. Els dos partits als que acusen comparteixen bona part de la ideologia política. Per tant doncs, els veuen com a rivals directes en la caça de vot. Valents ha posat cartells amb la imatge de la candidata en diversos indret del municipi, i diu que a l’avinguda del Vallès n’hi ha d’altres partits quan els hi havia tocat a ells aquella zona.

Valents afirma que han parlat amb Cs i PP i que no els hi han fet cap cas

“Entre les propostes electorals de Valents està la lluita contra l’ocupació dels habitatges, i mai ens havíem imaginat que formacions suposadament garantistes de la propietat aliena tindrien el comportament impresentable que hem patit darrerament. Donat que una d’aquestes dues formacions no s’han donat per assabentades amb les comunicacions privades que hem mantingut, els hi demanem públicament que desisteixin del seu comportament ocupa i s’ajustin als espais que els ha assignat la junta electoral municipal.”

Altres notícies sobre les eleccions del diumenge 28 de maig

Cáceres (Valents): “Volem recuperar una Terrassa viva, amable i pròspera”. La candidata a l’alcaldia Renata Cáceres està convençuda que la seva formació tindrà representació a l’Ajuntament de Terrassa

Valents es presentarà a les municipals a Terrassa i ja té candidata

MAPA | Canvis en els col·legis electorals per al 28M a Terrassa
Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lleps a maig 24, 2023 | 18:43
    Lleps maig 24, 2023 | 18:43
    Els ha pillat de novatos.. Ara ja arriben tard

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa