MónTerrassa
Valents es presentarà a les municipals a Terrassa i ja té candidata

Valents es presentarà a les eleccions municipals a Terrassa del diumenge 28 de maig de 2023. I com a cap de cartell hi té una dona. El mateix que han fet Partits dels Socialistes, Esquerra Republicana, Junts, Ciutadans, Partit Popular i Comuns. Només lideren formacions dos homes, a TxT i a la CUP:

Renata Cáceres és l’escollida per Valents. Veïna de Terrassa, treballant en el sector sanitari com a assessora i gestora de pressupostos. També ha col·laborat amb el Cottolengo, Oncolliga i la Fundació Josep Carreras. Ara presidenta de la Junta Local de Valents a Terrassa i candidata a l’alcaldia.

“Volem recuperar Terrassa. Una ciutat moderna, tecnològica, neta, amb feina, amb habitatge per als joves i una indústria forta. Però sobretot, volem una ciutat segura”. La candidata proposa augmentar el nombre de policies al carrer, dotant-los de més mitjans necessaris, “així com acabant amb les okupacions”.

Una ciutat viva i atractiva

Renata Cáceres lamenta “la manca d’oportunitats laborals” i vol “generar-ne a través de l’atracció d’inversió, donant suport al petit comerç, a les Pimes i als autònoms. Però també hem d’acabar amb tràmits burocràtics que només dificulten l’obertura de nous negocis, però també abaixarem els impostos”. “No volem que se’n vagi cap empresa més, no volem negocis arruïnats i tancats. Volem que Terrassa sigui una ciutat viva i atractiva”.

“Volem una Terrassa neta, segura i transitable” ha remarcat la candidata de Valents a l’alcaldia de Terrassa.

També s’ha constituït la Junta Local de Valents a Terrassa, que ha quedat conformada per Renata Cáceres, presidenta; Walaa Ahmed Alaa, secretari general; Francisco Martínez, secretari d’organització; Ana Medina, secretària d’acció institucional; Mireia Ramón, secretària de comunicació.

Walaa Ahmed Alaa

Enginyer Químic Industrial, especialista en contaminació atmosfèrica, executive MBA i Innovació per EAE. Ha estat coordinador de programes europeu a l’àmbit educatiu, representant de les universitats catalanes a l’Orient Mitjà i voluntari a les Olimpíades de Barcelona 92. En aquests moments té la seva pròpia empresa d’auditoria i consultoria de negocis amb delegació a Espanya, Turquia, Egipte i Marroc. Ara, secretari general de la Junta Local de Valents a Terrassa.

Francisco Martínez

Es va formar a Alemanya. Enginyer, per ara jubilat parcialment. Ara secretari d’organització de la Junta Local de Valents a Terrassa.

Ana Medina

Veïna de Terrassa. Va militar a Ciutadans i va formar part de la llista electoral de les municipals del 2019. Filla de pares andalusos, apassionada del cinema, el teatre i la política. Ara, secretària dacció institucional de la Junta Local de Valents a Terrassa.

Mireia Ramon

Veïna de Terrassa. Filla de pare andalús i mare extremenya. Apassionada de l’art i la música, defensora fidel dels drets i l’equitat. Ara, secretària de comunicació de la Junta Local de Valents a Terrassa.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: guerau a març 21, 2023 | 17:29
  guerau març 21, 2023 | 17:29
  el millor de cada casa..vaja
 2. Icona del comentari de: Francisco P. A. a març 22, 2023 | 10:25
  Francisco P. A. març 22, 2023 | 10:25
  Y digo yo, es muy relevante de dónde sean sus padres??? Lo que importa es que cada cual haga el trabajo que le toque, bien y sin robar..... O no??
 3. Icona del comentari de: Eugènia a març 22, 2023 | 21:48
  Eugènia març 22, 2023 | 21:48
  Mama, por :(

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa