MónTerrassa
Món Terrassa entrevista 5 alcaldables en directe via Instagram

Entre el dimarts 2 de maig i el divendres 5, Món Terrassa entrevistarà als i les alcaldables de les cinc formacions que actualment tenen representació a la sala de plens de l’Ajuntament, al raval de Montserrat. Per la redacció del diari al tercer pis del número 10 de la plaça Vella hi passaran Meritxell Lluís, Isabel Martínez, Ona Martínez, Eva Candela i Jordi Ballart. Les entrevistes, d’uns 20 minuts, s’emetran en directe via Instagram, una de les grans xarxes socials del moment.

Les hores de les entrevistes

La primera a respondre serà Isabel Martínez, la nova líder de Ciutadans. La cap de cartell serà entrevistada a partir de les 10 del matí del dimarts 2 de maig. A dos quarts de dues, serà el torn de Meritxell Lluís, que repeteix com número 1 de Junts (JxT). El dimecres li tocarà a Ona Martínez, l’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya, a dos quarts de sis de la tarda. I divendres, a dos quarts de deu del matí, serà el moment d’Eva Candela, la nova cara principal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Per cloure el cicle d’entrevistes amb Jordi Ballart, l’actual alcalde, que repeteix al davant de Tot per Terrassa. Serà a les 11 del matí. Tots tindran prou temps per exposar el seu projecte de ciutat per la legislatura 2023-2027 i fer-nos avinent amb qui podrien pactar un equip de govern, atès que les majories absolutes ja semblen quelcom del passat i, per tant, s’haurà de negociar.

Entrevistes a les persones que dirigeixen la campanya de cada partit

Com ja es va fer fa quatre anys, també es faran entrevistes, en el mateix format i emeses en directe, amb els caps de campanya, per veure un enfocament diferent de com es plantegen les eleccions i quines són les estratègies. Les preguntes se’ls hi faran just després de les entrevistes als seus líders respectius. Sabrem les raons que porten a emfatitzar més en un aspecte que en un altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa