MónTerrassa
Giménez (PP): “La seguretat és la primera deficiència de Terrassa”

Aquest dilluns, dia 15 de maig, Món Terrassa va organitzar el Debat 28M “8 alcaldables”, amb la presència dels caps de llista dels cinc partits amb representació a l’Ajuntament de Terrassa i de 3 partits històrics i amb possibilitats de formar-ne part a partir de les eleccions del 28 de maig. Es va poder seguir de manera presencial al Cinema Catalunya, i en directe a través dels canals de Youtube i Facebook, així com amb un “minut a minut” per Twitter i al web del mitjà. Els participants van ser: Jordi Ballart (TxT), Eva Candela (PSC), Ona Martínez (ERC), Isabel Martínez (Cs), Meritxell Lluís (Junts), Agnès Petit (TECP), Marta Giménez (PP) i Jaume Bofill (CUP).

Les millors frases de Marta Giménez, de PP Terrassa

BLOC 1. Gestió municipal durant mandat 2019-2023 i aliances nou govern. L’enquesta de Món Terrassa

Des de fora, el mandat s’ha vist amb una gestió nefasta. Creiem que s’ha instaurat la deixadesa, la desídia i el desinterès. I Terrassa és ara una ciutat pitjor que fa quatre anys. Els delictes han pujat al nostre municipi. La neteja, tot i la inversió, ha empitjorat.

L’única vermella és tot allò que vagi en contra del garantisme, tot allò que no aposti per una neteja exhaustiva, incrementar la policia, aquell que aposti per una mobilitat caòtica. Tenim molt clar el nostre projecte: de sentit comú i garantisme. No parlem de partits. Creiem que Terrassa no necessita un alcalde de metavers, sinó real.

Terrassa ha estat sempre governada pels de sempre i per als de sempre. Estem d’acord que la millor política social és facilitar la creació de llocs de treball. Hem d’apostar pels autònoms, per les noves empreses… Però tenim l’índex de pressió fiscal més alt, estem per sobre de la mitjana nacional i per sobre de Barcelona. Terrassa necessita un canvi amb polítiques rigoroses i pragmàtiques. 

Una altra mirada al debat dels 8 alcaldables organitzat per Món Terrassa/Cristóbal Castro

BLOC 2. Rieres, neteja i seguretat.

La seguretat és la primera deficiència d’aquest municipi. Tenim un dèficit de policia real, hem d’igualar-nos a la mitjana catalana. Sense seguretat no hi ha llibertat. També volem millorar l’enllumenat públic: deficient. Si hem de modificar les ordenances perquè tot aquell que faci un delicte o vagi en contra de la convivència i civisme que ho pagui, i si ho ha de pagar més car no ens tremolarà la mà.

Terrassa està francament bruta, estem destinant cada any més recursos a l’empresa municipal perquè la neteja sigui eficient i efectiva, però no ho és. Tenim un problema. Terrassa està plena de rates. I això provoca problemes d’inseguretat, brutícia i fa fàstic. El que diuen és populisme, jo en dic parlar amb la ciutadania. 

BLOC 3. Capitalitat de Terrassa i model econòmic i Mobilitat interna i externa

Terrassa capital, sí. Però ens ho hem de creure i exercir. Hem crescut molt en els últims anys però no en infraestructures necessàries. No dubto de les bones intencions però creant comissions no es gestiona ni se soluciona. És necessari que l’Ajuntament afavoreixi que es creïn al nostre municipi llocs de treball, i com? Això també passa per millorar la mobilitat. La B-40 és necessària. I exigirem al govern espanyol que l’acabi. 

No s’ha de traslladar el problema a als carrers adjacents, s’han de fer alternatives. Hem defensat sempre reobrir la Rambla. La gent agafa el cotxe no per plaer sinó perquè li cal, per anar a la feina, perquè té problemes de mobilitat, perquè no hi ha alternativa… Tant Junts com ERC han governat a la Generalitat, però Terrassa continua sent zona 3. 

Hem d’atraure comerç i indústria de qualitat. Una de les propostes del PP és baixar les taxes municipals un 20% per als nostres autònoms egarencs.

BLOC 4. Minut d’or.

Soc una orgullosa egarenca i em nego a seguir vivint en una Terrassa encasellada en un govern de sempre. Exigeixo una Terrassa segura, plena d’oportunitats, neta i digne, i una Terrassa lliure en circulació. 

Podeu recuperar el Debat 28M “8 alcaldables” en el vídeo de Youtube que posem a continuació:

Així com la crònica del debat:

Vuit alcaldables: “Terrassa sí que és capital”

Notícies sobre el PP i les eleccions municipals

La Marta Giménez (PP Terrassa) més íntima i secreta

El PP Terrassa vol comprar un dron antiokupes

Giménez (PP): “La seguretat és la primera deficiència de Terrassa”

Vuit alcaldables: “Terrassa sí que és capital”

El PP, a la corda fluixa

El PP té com a objectiu prioritari tornar a l’Ajuntament de Terrassa

La jove advocada encapçala per primer cop la candidatura

Marta Giménez Arcusa, candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Terrassa

Els 26 noms que acompanyen Marta Giménez a la llista del PP a Terrassa

El PP vol comprar un dron antiokupes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa